Bărbat, omorât de câini, în județul Brăila

Wednesday, 23 April 2014, 16:07 Sursă: REALITATEA.NET

După ce, în ziua de 10 martie, cadavrul brăilencei Petria Creţu, de 55 de ani, a fost găsit mutilat de câini în apropiere de satul Albina, a doua zi de Paşti a fost găsit mort, în aceeaşi zonă, Stan Iavaz, de 52 de ani, din oraşul Însurăţei, scrie Obiectiv Vocea Brăilei.

Adaugă părerea ta

Bărbatul a fost devorat de câini, oamenii legii negăsind alte urme de violenţă pe corpul mutilat. Surse judiciare ne-au precizat că victima se întorcea pe jos de la spital, fiind cel mai probabil atacat de aceiaşi câini care au mâncat din cadavrul brăileancei. Spre deosebire de Petria Creţu, Iavaz a murit cel mai probabil sfâşiat de câini, precizează anchetatorii, însă cauza exactă a morţii va fi stabilită de raportul medico-legal.

Scene de groază în apropiere de satul Albina, în aceeaşi zonă în care, cu o lună în urmă, a fost găsit trupul mutilat al brăilencei Petria Creţu, femeia de 55 de ani omorâtă cu cruzime şi aruncată la câini. Luni seară, a doua zi de Paşti, poliţiştii au fost sesizaţi în legătură cu existenţa unui cadavru desfigurat, sfâşiat de câini, vizavi de locul unde, pe 10 martie, a fost găsită femeia, în vecinătatea Drumului European 584. "Spre deosebire de primul caz, când existau semne evidente de violenţă - victima avea gâtul tăiat - în cazul bărbatului găsit mort am identificat doar muşcături, însă cauza exactă a morţii va fi stabilită de către medicul legist. Astăzi (22 aprilie - n.r.) a fost efectuată autopsierea cadavrului. Aşteptăm concluziile raportului medico-legal", a precizat procurorul criminalist Mircea Ciutac, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, care coordonează cercetările în acest caz.

Mai multe, pe Obiectiv Vocea Brăilei.