Bărbat dat dispărut după ce a plecat să se plimbe singur, căutat de zeci de poliţişti

Wednesday, 07 September 2016, 11:38 Sursă: News.ro

Un bărbat de 50 de ani care se afla în concediu în judeţul Vrancea şi care a fost dat dispărut de familie sâmbătă după ce, în timp ce se afla cu mai mulţi prieteni în zona pădurii Lepşa, s-a supărat în urma unor discuţii şi a plecat singur pe un alt drum este căutat de zeci de poliţişti, pompieri şi jandarmi.

Adaugă părerea ta

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Vrancea au declarat că bărbatul de 50 de ani, din judeţul Prahova, se afla împreună cu familia şi cu mai mulţi prieteni în concediu în zona Tulnici-Lepşa din judeţul Vrancea.  

Vineri, grupul a plecat într-o excursie la Lepşa, iar la un moment dat, în urma unor discuţii, bărbatul s-a supărat şi le-a spus apropiaţilor că va merge pe un alt drum. Ulterior, rudele au vorbit cu bărbatul la telefon, însă de sâmbătă acesta nu a mai putut fi contactat.

Rudele bărbatului se tem ca acesta să nu se fi rătăcit în pădurea de la Lepşa.

Familia a anunţat Poliţia, fiind începute căutări.

”Reprezentanţii ISU participă cu mai mulţi pompieri la misiunea de căutare a bărbatului dispărut în zona Lepşa. La căutări participă şi un asistent medical de la ISU Vrancea, dar şi jandarmi, poliţişti, pompieri, reprezentanţi ai SVSU şi salvamont. Pentru căutarea bărbatului dispărut s-au stabilit zone de cercetare care vor fi identificate la pas, amănunţit de echipele mixte special constitute în acest sens”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, Cristina Duţă.

Alte articole din: Ultimele Stiri