Amenințare cu bombă la un liceu din Caraș Severin. Elevii și profesorii, evacuați de urgență

Friday, 18 October 2019, 13:06 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit prof. Florentin Lupulescu, directorul liceului, interpretarea dată acestui prim apel, venit în jurul orei 9,30 dimineața, a fost că ar fi vorba despre o amenințare cu bombă. Au urmat alte două apeluri care au permis secretarelor să noteze numărul de telefon, apoi încă un apel.

Au fost chemați polițiștii și izolat perimetrul, începându-se căutarea unor colete sau dispozitive suspecte atât în școală cât și în proprietățile din împrejurimi. După două ore de căutări ISJ Caraș-Severin a decis întreruperea cursurilor și trimiterea elevilor și a cadrelor didactice acasă.

”Am primit o sesizare iar la fața locului s-au deplasat de urma mai multe echipaje de poliție, din primele verificări nu au fost identificate colete sau obiecte suspecte.
În continuare se asigura paza clădirii liceului și se efectuează verificări. Elevii au fost evacuați în condiții de siguranță și au fost întrerupte cursurile astăzi. S-a ținut legătura în permanență cu pirotehnistii” explică insp. Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.


Citeste totul despre:


Alte articole din: LOCAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LOCAL