Coronavirus - România: 19517 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Băiețelul de aproape 3 ani din Cluj, dat dispărut, a fost găsit /Update

Saturday, 28 April 2018, 09:21 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit reprezentantului IPJ Cluj, copilul a fost găsit de un voluntar care a participat la acţiunea de căutare. Starea copilului pare a fi bună, însă va fi consultat medical, conform procedurii într-o astfel de situaţie.

Știre inițială

Un copil de aproape 3 ani din Cluj a fost dat dispărut. Părinţii l-au văzut ultima oară în curte, iar când şi-au dat seama că lipseşte au început să-l caute disperaţi. Au cerut sprijinul vecinilor, apoi au sunat la 112.

Aproape 100 de jandarmi, poliţişti, pompieri şi voluntari l-au căutat până la ora 3 dimineaţa. Nici urmă însă de cel mic. 

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar, a declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, că minorul este căutat în continuare, inclusiv cu câini.

"Astă noapte, căutările s-au încheiat în jurul orei 3,30. Căutările au fost inclusiv cu elicopterul Bazei aeriene 71 Câmpia Turzii, circa o oră şi jumătate, cu camere de termoviziune şi infraroşu. Copilul a fost căutat de 91 de lucrători din MAI şi de circa 100 de localnici. La ora 8,00 dimineaţa am reluat căutările, iniţial cu câinii de urmă, ca să nu contaminăm zona, şi apoi forţele de ordine au intrat să perieze întreg perimetrul satului, în încercarea de a-l găsi", a spus Traian Morar.


Citeste totul despre:


Alte articole din: LOCAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LOCAL