Adolescentul suspectat că a ucis o tânără cu 30 de lovituri de cuţit, arestat

Friday, 27 April 2018, 07:39 Sursă: REALITATEA.NET

Principalul suspect în cazul crimei de la Botoșani, un băiat de 16 ani, a fost arestat pentru 30 de zile. El a recunoscut că a ucis-o cu aproximativ 30 de lovituri de cuțit pe tânăra găsită într-o pădure, lângă oraș. Le-a spus anchetatorilor că a mers cu fata acolo să îi facă poze. 

Adaugă părerea ta

Înainte ca adolescentul de 16 ani să ajungă în faţa magistraţilor, o comisie medico-legală l-a analizat şi a stabilit că are discernământ, adică are judecată şi apreciază lucrurile la justa lor valoare, potrivit botoşaneanul.ro.

Potrivit anchetatorilor, fata a fost înjunghiată cu 30 de lovituri de cuţit, iar principalul suspect a povestit că a cunoscut-o pe adolescentă pe o rețea de socializare și apoi s-a întâlnit cu ea de mai multe ori.

Pasionat de fotografie, el îi făcea poze fetei, iar aceasta le posta pe internet. Miercuri, cei doi s-au întâlnit pentru o ședință foto, dar la un moment dat s-au certat. 

Pe de altă parte, circulă şi ipoteza că şedinţa foto din păduricenu ar fi fost decât un pretext pentru băiat să o ademenească pe fată în vederea întreţinerii unor raporturi sexuale, potrivit botoşaneanul.ro..

Aceasta l-ar fi refuzat inclusiv când el ar fi scos cuţitul şi astfel s-a produs şocanta tragedie, în urma căreia adoilescenta de 19 ani, elevă la liceul economic din Botoşani, a fost înjunghiată de 30 de lovituri de cuţit.