Coronavirus - România: 492211 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Accident la antrenamentul de aruncarea ciocanului: un elev, rănit grav după ce a fost lovit în cap

Wednesday, 27 January 2016, 12:29 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit reprezentanţilor Clubului Sportiv "Viitorul" Vaslui, incidentul s-a petrecut în timpul antrenamentului desfăşurat, miercuri dimineaţă, pe un teren special amenajat pentru aruncarea ciocanului, situat în apropierea bazarului din municipiul Vaslui.

Băiatul de 15 ani a fost lovit în zona occipitală cu bila metalică de două kilograme în momentul în care o colegă de-ale sale a aruncat ciocanul. Elevul a căzut inconştient la pământ, reprezentanţi ai clubului solicitând de urgenţă o ambulanţă la faţa locului, relatează Mediafax.

"Minorul a suferit un traumatism cranio-cerebral, cu pierdere de cunoştinţă, prezentând şi un sindrom confuzional. După stabilizare, pacientul a fost transportat cu ambulanţa de terapie intensivă mobilă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, Ionel Roşu.

Atât poliţiştii, cât şi conducerea Clubului "Viitorul" au început anchete pentru a stabili dacă există persoane vinovate în acest caz.

"Toţi elevii care participă la aruncarea ciocanului sunt instruiţi asupra modului în care trebuie să se desfăşoare antrenamentele aşa încât să fie prevenite astfel de evenimente nefericite. Nu ştim exact ce s-a întâmplat, unde era antrenorul în momentul incidentului, dacă s-au respectat procedurile, aspecte pe care urmează să le lămurim", a precizat directorul Clubului "Sportiv" Viitorul Vaslui, Alioşa Axinte.

În funcţie de rezultatele anchetei interne, conducerea clubului va stabili şi eventualele sancţiuni.

Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL