Accident pe Șoseaua Kiseleff din București. Ambulanță SMURD răsturnată

Monday, 13 January 2020, 19:40 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Un accident rutier a avut loc pe Șoseaua Kiseleff din București, a informat Realitatea Plus. În accidentul din Șoseaua Kiseleff au fost implicate un autoturism și o ambulanță SMURD, ambulanța fiind răsturnată pe carosabil.

În jurul orei 19:00, o autospecială SMURD condusă de un bărbat în vârstă de 40 de ani, autospecială care se deplasa dinspre Arcul de Triumf către Piața Victoriei, a intrat la intersecția cu Bulevardul Ion Mincu în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vărstă de 35 de ani, a informat Realitatea Plus.

În ambulanţă se aflau un pacient minor, împreună cu mama sa, ei fiind conştienţi şi cooperanţi. Ei nu au suferit traumatisme, fiind asiguraţi în ambulanţă. Acolo a ajuns o altă ambulanţă pentru a-i prelua.

Şoferii au fost testaţi, rezultatul fiind zero, a transmis Brigada Rutieră. 

Circulația a fost restricționată pe Șoseaua Kiseleff, de la Strada Arhitect Ion Mincu, până la Piața Victoriei, apoi situația a revenit la normal.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-14 09:13:09
Dragos

Toti soferii de la SMURD indiferent daca au sau nu o urgenta majora, indiferent de ora, indiferent daca soseaua este aglomerata sau este pustie, ei pun sirena si NU RESPECTA NICIO REGUA DE CIRCULATIE. Ma intreb daca acesti soferi dau test psihologic sau nu. Sau poate ca asa au primit ordin de la arafat, ca sa arate cat de SPECIALI sun ei.

Alte articole din: Ultimele Stiri