Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

Accident GRAV în Prahova: şase maşini implicate, cinci persoane rănite

Tuesday, 21 June 2016, 18:04 Sursă: REALITATEA.NET

UPDATE: Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Marius Mihai, o persoană în vârstă de 65 de ani a fost preluată de un elicopter SMURD pentru a fi transportată la un spital din Bucureşti. Alte patru persoane - două femei în vârstă de 39 de ani și de 71 de ani, precum și doi copii, o fetiță de 8 ani și un băiat de 9 ani - au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești.

ISU Prahova a intervenit cu două autospeciale, precum și cu o ambulanță SMURD, la fața locului deplasându-se și ambulanțe din cadrul SAJ Prahova.

..........................................................................................................................

Potrivit primelor informaţii, sccidentul s-a produs în momentul în care șoferul unui autoturism care circula spre Buzău nu s-a asigura la schimbarea benzii de deplasarea. Acesta circula pe banda 2 și a vrut să se încadreze pe banda 1, moment în care a tăiat calea unui autoturism condus de o femeie.

Șoferița a încercat să evite impactul, a tras de volan dreapta, moment în care a acroșat un autoturism staționat pe partea dreaptă a drumului, scrie presa locală.

În urma impactului, autoturismul condus de femeia respectivă o a fost proiectat pe contrasens, unde a fost lovit frontal de o autoutilitară și proiectat într-un autobuz. Atât autoutilitara cât și autobuzul se deplasau spre Ploiești. Șoferul autobuzului a încercat să evite impactul și a tras dreapta de volan, însă a acroșat o altă autoutilitară care staționa pe marginea drumului.

În urma accidentului au fost rănite cinci persoane - între care şi doi copii - toate ocupante ale autoturismului la volanul căruia se afla femeia.

Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL