Coronavirus - România: 465982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Salonul Auto de la Geneva: 220 de expozanți şi 900 de mașini la Palexpo

Tuesday, 17 February 2015, 16:37 Sursă: AGERPRES

Organizatorii se așteaptă ca salonul să fie vizitat de 700.000 de persoane, care vor putea vedea în jur de o sută de premiere mondiale și europene. În afară de marii constructori auto, la manifestare vor fi prezente și mărci noi pe piața mondială, printre care Qoros (China), al treilea an consecutiv la Palexpo.

Salonul de la Geneva se bucură de o acoperire mediatică impresionantă, circa 10.000 de ziariști din lumea întreagă urmând să vină să descopere noutățile prezentate de expozanți. Reprezentanții media vor acorda și premiul 'Mașina Anului 2015' cu câteva zile înainte de deschiderea manifestării.

Suprafața Palexpo va fi ocupată până la ultimul metru pătrat, de o mare vizibilitate beneficiind așa-zisele mașini verzi. Vizitatorilor li se va distribui un pliant cu mașinile care nu emit mai mult de 95 de grame de CO2 pe kilometru. Peste 100 din cele 900 de autovehicule ce vor fi expuse fac parte din categoria mașinilor puțin poluante. Ele respectă media nivelurilor de emisii pe care Uniunea Europeană o va impune vehiculelor noi din 2021.

Salonul Internațional Auto de la Geneva este una din cele mai importante manifestări din lume consacrate automobilului, figurând în Top 5, și singurul salon anual din Europa recunoscut de OICA (Organizația Internațională a Constructorilor Auto).


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE