Articolele din categoria AUTO MOTO:

Dacia Logan MCV: Cât de sigur este noul Logan MCV. Rezultatele testelor Euro NCAP
Dacia Logan MCV: Cât de sigur este noul Logan MCV. Rezultatele testelor Euro NCAP
Dacia Logan MCV. Cât de sigur este noul Logan MCV. Rezultatele testelor Euro NCAP. Euro NCAP a testat noul model de Logan in varianta MCV. Din pacate, masina romaneasca a reusit sa obtina doar 3 stele de siguranta din totalul de 5 posibile. Masina testata a fost un model cu motor 1.5 dCi cu 5 portiere, avand o greutate de 1216 kg, care a fost supus la mai multe teste de impact, atat frontale, cat si laterale, scrie 4tuning.ro.
Dacia Duster pick-up cu patru uşi: Cum ar arăta Dusterul pick-up cu patru uşi
Dacia Duster pick-up cu patru uşi: Cum ar arăta Dusterul pick-up cu patru uşi
Dacia Duster pick-up cu patru uşi: Cum ar arăta Dusterul cu patru uşi . Dacia a fabricat deja un exemplar Duster pick-up cu patru uşi şi şase roţi, dar acela va rămâne doar un prototip. Apoi, Dacia a început să livreze câteva modele speciale făcute pentru cei de la OMV Petrom. Dar povestea nu se termină aici, fiindcă recent a fost prezentat la Salonul Auto de la Sao Paulo conceptul Renault Duster Oroch - adică un pick-up cu patru uşi şi benă. Mai mult, conceptul DCross, prezentat în 2012 la Sao Paulo, a dat câteva indicii despre facelift-ul adus în 2013 la varianta de serie a lui Duster, scrie promotor.ro.
Uzinele Dacia de la Mioveni
Uzina DACIA de la Mioveni mai pierde un model. Renault mută producția unui alt model în Algeria
Uzina DACIA de la Mioveni mai pierde un model. Renault mută producția unui alt model în Algeria. La mai puţin de un an de când Renault a decis mutarea a trei sferturi din producţia modelului Dacia Sandero de la Mioveni la Tanger în Maroc, francezii au în plan şi relocarea unei capacităţi de producţie de 25.000 de maşini Renault Symbol din România, la noua uzină din Oran, Algeria, deschisă la începutul acestei săptămâni, scrie ZF.
Câte mașini noi au cumpărat românii în 2014 și care au fost mărcile preferate
Câte mașini noi au cumpărat românii în 2014 și care au fost mărcile preferate
Înmatriculările de autovehicule noi au ajuns, în octombrie, la 10.113 unități, în creștere cu aproape 29%, comparativ cu aceeași lună din anul anterior, cel mai mare număr de înregistrări fiind consemnat în cazul autoturismelor, respectiv aproximativ 7.300 de unități, arată datele Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor /DRPCIV/, consultate de AGERPRES. La nivelul primelor zece luni din 2014, numărul autoturismelor nou înmatriculate în România a ajuns la 58.908 unități.