Coronavirus - România: 68046 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cel mai vândut SUV hibrid plug-in în Europa: Mitsubishi Outlander PHEV

Monday, 13 June 2016, 15:07 Sursă: REALITATEA.NET

Povestea Outlander a început în anul 2001, iar în toamna anului 2012 a fost lansată a treia generație a acestui model, care a primit în 2015 un facelift major, care include și varianta de pionierat a Outlander-ului, vehiculul electric hibrid plug-in Outlander PHEV, aflat pe piață din a doua parte a anului 2013.

Am testat recent modelul Mitsubishi Outlander facelift, atât în varianta PHEV, cu motor pe benzină și două motoare electrice, cât și varianta cu motor Diesel, automobile aflate din primăvara acestui an în parcul de presă al companiei M Car Trading, distribuitorul general Mitsubishi Motors în România.

Popularul crossover Outlander a fost revizuit complet. Mai mult decât o 'împrospătare' a designului tradițional de la mijlocul ciclului de viață al unui automobil, care presupune actualizări estetice minore, noul Outlander a fost reproiectat și reconstruit pentru a se remarca în segmentul competitiv al SUV-urilor de clasă medie cu o imagine expresivă și dinamică și o experiență mai rafinată în timpul condusului.


Vezi mai multe


Alte articole din: AUTO MOTO
Alte articole din: AUTO MOTO