Coronavirus - România: 113589 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Şoferii primesc un ajutor nesperat. Intersecţiile dificile vor fi rezolvate

Tuesday, 21 June 2016, 16:13 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit Go4it, Waze este o aplicaţie indispensabilă pentru şoferii care trăiesc în oraşe mari, reuşind aproape de fiecare dată să găsească rute mai puţin aglomerate pentru a ajunge la destinaţie într-un timp record, chiar dacă distanţa propriu-zisă de condus este de multe ori mai mare.

Cu toate acestea, nu toţi şoferii sunt mulţumiţi de unele dintre rutele pe care Waze le oferă, întrucât uneori acestea pot părea bune doar în teorie, nu şi în practică.

Pe parcursul diverselor trasee stabilite de Waze, pot apărea diverse curbe la stânga în intersecţii fără semafoare, în care de obicei se crează aglomeraţie pe respectivul sens. De acum înainte, Waze va considera aceste locuri „intersecţii dificile” şi la va marca corespunzător. Cei care preferă modul în care funcţionează rutele din aplicaţie în acest moment, vor avea posibilitatea să o folosească ca şi până acum. Cei care ar prefera rute ceva mai liniştite, fără manevre complictate, vor putea să dezactiveze trecerea prin intersecţii dificile.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: AUTO MOTO
Alte articole din: AUTO MOTO