Coronavirus - România: 186254 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Intelbet.ro, un agregator de site-uri de pariuri online, intră pe piață cu cei mai buni experți (P)

Tuesday, 26 April 2016, 09:03 Sursă: REALITATEA.NET

Intelbet.ro este cel mai nou agregator din zona de pariuri online românești și aduce pronosticuri exclusive pentru utilizatorii platformei. Pentru pariorii pasionați, Intelbet.ro este comunitatea online care pune la dispoziție analize profesionale de meci, exclusive, care aduc câștiguri semnificative. 

Calitatea și unicitatea informațiilor de pe Intelbet.ro este asigurată de experți consacrați precum Ioana Cosma și Mihai Mironica, care cresc șansele de câștig celor pasionați de pariuri online.

Mihai este comentator sportiv în grupul PRO, unde a lucrat încă din 1994, editorialist la Pro Sport și Sport.ro de aproximativ 10 ani, unul dintre cei mai respectați experți în pronosticuri, predicții fotbal, un winner în pariuri sportive consacrat.

Ioana Cosma, cu peste 22 de ani de experiență în domeniul sportiv, reporter, redactor, prezentator TV, iși pune de acum înainte toată experiența acumulată în acești ani în expertizele pe care le oferă utilizatorilor Intelbet.ro.

Din 2008 realizează emisiuni TV, a intervievat cei mai buni fotbaliști și antrenori români și a mers peste hotare pentru a discuta cu: Paolo Maldini, Cesare Maldini, Jardel, Figo, Nesta, Capello, Trappatonni, Batistuta, Rui Costa, Ronaldo, Falcao, Diego Costa, Lampard, John Terry, Roberto Carlos și mulți alții.

Cu ajutorul specialiștilor, portalul oferă numeroase informații cu privire la fiecare meci, date unice, pronosticuri și statistici calitative care, în definitiv fac diferența între caștig și pierdere.
Comunitatea, deși proaspăt creată, se dezvoltă rapid, fiind deja preferata pasionaților de pariuri pentru că reprezintă un instrument gratuit și foarte util, iar informațiile de înaltă competență atrag de la sine.

Fiecare utilizator beneficiază de un cont gratuit, bonusuri și asistență specializată pe toată durata vizitei. Vizita pe Intelbet.ro garantează accesul la cele mai oneste și obiective ratinguri ale caselor de pariuri online din România și totodată oferă fiecărui utilizator asistență în cazul disputelor cu casele de pariuri. Pronosticurile și analizele de meci live în fiecare zi, concursurile cu premii substanțiale, știrile, promoțiile, blogurile, sunt doar alte câteva dintre beneficiile pe care fiecare pasionat de fotbal și pariuri le găsește pe Intelbet.ro.

Platforma este construită având în vedere amploarea cercetărilor și implicarea specialiștilor care caută permanent modele specifice și indicatori care să facă predicțiile din sport mult mai sigure. Tocmai acest lucru aduce în spatele platformei experți care furnizează pronosticuri competente în timp real și asigură pertinența informațiilor.


Citeste totul despre:


Alte articole din: AUTO MOTO
Alte articole din: AUTO MOTO