Cât de sexy este Elettra Lamborghini, moştenitoarea imperiului auto! Ea este noua Paris Hilton

Tuesday, 28 November 2017, 22:34, Sursă: REALITATEA.NET

Elettra Lamborghini este nepoata lui Ferruccio Lamborghini, omul de afaceri care a pus bazele celebrei companii producătoare de bolizi de mare viteză. Galeria Foto

Adaugă părerea ta

Tânăra are 22 de ani şi va moşteni întregul imperiu auto. Aşa cum era de aşteptat, a intrat imediat în atenţia presei italiene, dar şi internaţionale. Fata e celebră pe Facebook şi Instagram, dar a primit roluri şi în diverse show-uri TV.

Formele senzuale ale brunetei, precum şi lipsa de inhibiţii au transformat-o imediat într-un star. Deja, e supranumită "Paris Hilton a Italiei".

Lamborghini este în prezent o companie a producătorului german de autoturisme Audi AG, care la rândul său este deținut de către Volkswagen. Cel mai nou model produs, Lamborghini Aventador LP750-4 SV, este una dintre cele mai rapide și mai scumpe mașini sportive italiene. Compania a fost fondată în anul 1963 de către omul de afaceri Ferruccio Lamborghini (28 aprilie 1916–20 februarie 1993), care a deținut o fabrică de tractoare de succes, numită Lamborghini Trattori S.p.A.

Cum arată bruneta, în Galeria Foto. Sursa foto: Instagram şi Facebook