Povestea impresionantă a familiei cu 11 membri care a trăit timp de 20 de ani în sălbăticia din Delta Văcărești

Thursday, 05 December 2019, 17:31 Sursă: realitatea.net

Autor: Realitatea.NET
„Acasă”/ „Acasă, My Home” filmul de debut al regizorului Radu Ciorniciuc, va avea premiera internațională în competiția de film documentar din cadrul celui mai cunoscut festival de film independent din Statele Unite ale Americii - Sundance Film Festival, care are loc în perioada 23 ianuarie - 2 februarie 2020.

Lungmetrajul românesc este unul din cele 12 titluri selectate pentru competiția internațională de film documentar a festivalului, din peste 14.000 de filme din întreaga lume.
„Acasă” spune povestea unei familii care a trăit timp de 20 de ani în sălbăticia din Delta Văcărești, până când locul a căpătat statutul de zonă protejată – Parcul Natural Văcărești – primul parc natural urban din România.

Timp de patru ani, regizorul Radu Ciorniciuc a urmărit marea aventură prin care a trecut familia Enache: de la o viață în completă armonie cu natura, la traiul plin de provocări din marea junglă urbană a capitalei.

Citește continuarea pe evz.ro

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-05 18:23:19
eiiiii

Cea mai de cacat tara ever. In 30 de ani Moldova si Bulgara si Ungaria or sa-si i-a cate o bucata si gata. Nu ne pasa de nimic. Suntem un popor satanist, toate pacatele alea a lu Dante le avem in 3x.

Alte articole din: Ultimele Stiri