Tragedie, în jud. Suceava: fată de 15 ani, accidentată mortal! La volan era un fost viceprimar

Wednesday, 04 December 2019, 15:44 Sursă: Realitatea.NET

Accidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 10.30, pe DN 17A, pe raza comunei Sucevița.

Adaugă părerea ta

O adolescentă de 15 ani și-a piedut viața după ce a fost accidentată de o autoutilitară. La volan se afla Bogdan Andrei Loghin, fostul viceprimar al municipiului Rădăuți.

În timp ce conducea vehiculul marca Ford Tranzit, din direcția Sucevița spre Marginea, bărbatul de 38 de ani, ajungând în dreptul unui magazin, a fost surprins de apariția pe carosabil a adolescentei de 15 ani, din Sucevița, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure. Victima a fost lovită cu partea din stânga față a autoutilitarei și proiectată spre înainte pe partea carosabilă. 

Citește continuarea și VEZI ce a arătat aparatul ETILOTEST pe realitateadesuceava.net

Comentarii Existente
2019-12-05 08:21:15
Eeeee, daca soferul a fost viceprimar parca e altceva !!!

A omorit-o un domn ! Cu autoutilitara ! Bussnismen frate ! Asa mai merge ! In plus, nu era pe trecere, nu sint conditii de cazare la puscarie, domn premar e sarac, asa ca fata a murit absolut degeaba pentru ca ''expertii' militiei vor descoperi ca hautolitara se tira cu vreo 5 km/h prin localitate, soferul era cu ochii cit cepele la drum dar fata a sarit ca disperata in masina ... fara a minimaliza dar dom premar ar fi putut omori inca 20 de oameni ca oricum nu patea nimic si nici cazier nu va avea vreodata !!! Cum sa pedepsesti un om ocupat, conducator de autoutilitara ? Cine va conduce acea autolutilitara daca donul intra in puscarie ? Nu se poate ...

Alte articole din: SOCIAL