Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Record de infectări în India! Peste 50.000 de cazuri Covid-19 în doar o zi

Thursday, 30 July 2020, 14:52 Sursă: realitatea.net, Agerpres

Autor: Irina Chirtoc

De la debutul pandemiei, în India, a doua țară ca populație din lume, au fost raportate 1,588,177 de cazuri de Covid-19, dintre care peste un milion au fost declarate vindecate. Astfel, rata de recuperare medicală este de 64,43%.

Ministerul Sănătăţii a anunțat că numărul noilor decese a crescut cu 775 într-o zi, urcând bilanțul total la 35.036.

Deși ocupă locul al treilea în clasamentul mondial stabilit în funcție de numărul cazurilor confirmate, după SUA și Brazilia, rata deceselor din India a scăzut la 2,23%, fiind una dintre cele mai mici la nivel global, au precizat oficiali indieni din domeniul sănătăţii.

Un studiu publicat recent a dezvăluit că peste jumătate dintre locuitorii care trăiesc în unele dintre cele mai mari mahalale din Mumbai au dezvoltat anticorpi împotriva noului coronavirus. Potrivit unui articol publicat de Bloomberg, citat de Agerpres, acesta pare să fie unul dintre cele mai ridicate niveluri de imunizare a populaţiei cunoscute pe plan mondial.

În prezent, şcolile, metroul, cinematografele şi barurile sunt închise, până pe 31 august. Recent, India și Israel au anunțat că dezvoltă un test pentru Covid-19 care ar putea fi mult mai rapid decât cele folosite în prezent.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL