Coronavirus - România: 19133 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Povestea CUTREMURĂTOARE a unui cuplu de bătrâni. Toate rudele lor au început să plângă

Wednesday, 20 December 2017, 19:27 Sursă: REALITATEA.NET

Herbert Goodine, în vârstă de 91 de ani, a fost informat că trebuie să părăsească centrul de îngrijiri pentru bătrâni, unde locuiește împreună cu soția sa, Audrey Goodine, în vârstă de 89 de ani, și să se mute într-o altă casă, după ce starea sa de sănătate s-a înrăutățit, iar centrul de îngrijiri nu îi putea oferi medicamentația necesară.

Unitatea din Perth-Andover, New Brunswick, i-a transmis, vineri, că trebuie să se mute în weekend, chiar înainte de Crăciun. Povestea celor doi a stârnit o revoltă în toată țara.

”Cand am vorbit cu părinții mei ieri, am ascultat-o pe mama plângând și l-al auzit și pe tatăl meu pe fundal. Mama a spus: Crăciunul se termină acum pentru noi și acesta este cel mai îngrozitor Crăciun pe care l-am avut vreodată. De ce nu au putut aștepta până după sărbători?”, a fost mesajul emoționant postat pe Facebook de Dianne Phillips, fiica celor doi.

Postarea acesteia a devenit imediat viarală și a fost distribuită de peste 15.000 de ori, scrie BBC.

Un reprezentant al centrului i-a răspuns acesteia pe Facebook, după ce cazul a devenit viral, și a explicat că sunt anumite reguli care trebuie să fie respectate în conformitate cu legile în vigoare. ”Este împotriva legii pentru mine să nu respect regulile și nu-mi pot pierde licența. În acest moment, decizia a fost luată și este în afara puterii mele”.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL