Coronavirus - România: 32948 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Poliţiştii din Arad care cultivau droguri foloseau o dronă ca să supravegheze plantaţia

Monday, 02 October 2017, 16:39 Sursă: REALITATEA.NET

Pe 1 octombrie, Tribunalul Arad a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Cosmin Flavius Cosma, polițist în cadrul Poliției Municipiului Arad, și a lui Sergiu Flavius Meruța, în timp ce pentru Boby Nicu Bobota, polițist în aceeași instituție, judecătorul a stabilit cercetarea în arest la domiciliu.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, procurorii arată că în perioada iunie — septembrie, inculpații ar fi cultivat droguri de risc (18 plante de canabis, în diverse stadii de evoluție), fără drept, pe raza localității Iratoșu ("La Sălcii"), județul Arad, în scop de comercializare, informează ştiri.tvr.ro.

"În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a constatat că, pentru supravegherea culturii, inculpații au achiziționat o dronă în valoare de 5.900 lei, iar deplasarea în teren se realiza, de regulă, pe timpul nopții pentru conspirativitate și clandestinitate folosindu-se cagule", se precizează în comunicat.

În momentul realizării flagrantului, arată sursa citată, Flavius Cosmin Cosma și Sergiu Flavius Meruța ar fi încercat să fugă, fapt ce a impus intervenția organelor de poliție judiciară și folosirea armamentului din dotare.

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL