Articolele din categoria ACTUAL:

Lavinia Șandru invită copiii la Dream Fest Cinema - alegerea ”de vis” în Săptămâna Altfel
Lavinia Șandru invită copiii la Dream Fest Cinema - alegerea ”de vis” în Săptămâna Altfel
Festivalul Internațional de Film pentru Copii și Adolescenți ”Dream Fest Cinema” a început luni, la București. În cinci zile de festival, copiii și adolescenții au acces la 13 noi filme artistice și scurt-metraje, muzică, workshopuri și concursuri despre arta cinematografică și fotografie. Intrarea este liberă la toate manifestările. ”În fiecare primăvară, aducem laolaltă artiști și copii, să se întreacă în idei. Copiii învață să-și petreacă timpul frumos și să iubească arta, într-un mod special, atractiv și distractiv”, spune Lavinia Șandru, directorul festivalului. Realizatoarea Realitatea TV invită personal copiii să participe la toate evenimentele, cu atât mai mult cu cât Festivalul se suprapune peste programul Săptămâna Altfel.
Felicitări FLORII Facebook. Cele mai frumoase poze cu flori pentru cei cu nume de floare
Felicitări FLORII Facebook. Cele mai frumoase poze cu flori pentru cei cu nume de floare
Felicitări FLORII Facebook. Creştinii ortodocşi prăznuiesc, duminică, 24 aprilie, FLORIILE, cea mai importantă sărbătoare care vesteşte Paştele, rememorând intrarea lui Iisus în Ierusalim, unde a fost aclamat de locuitorii oraşului şi întâmpinat cu frunze de palmier, şi fiind totodată sărbătoarea celor care poartă nume de flori. Duminica Floriilor este o sărbătoare creștină fără dată exactă, celebrată întotdeauna în ultima duminică dinaintea Paștelui. Aproape 1,5 milioane de români poartă nume de floare, trimite-le celor dragi o felicitare cu ocazia zilei numelui. REALITATEA.NET îţi dă câteva sugestii de felicitări de FLORII pentru Facebook.
Supermarketuri sub control Video
Supermarketurile vor fi obligate să asigure spaţiu de 51 la sută pentru produsele româneşti
Veşti bune pentru producătorii autohtoni. Supermarketurile vor fi obligate să asigure 51 la sută produse româneşti la raft. Asta au decis membrii comisiei de agricultură din Camera Deputaţilor care au votat un proiect legislativ în acest sens. Iniţiativa se bucură şi de susţinerea ministrului Agriculturii, Achim Irimescu, şi mai are un singur pas în Parlament. Trebuie să treacă de votul final al plenului deputaţilor.
Top 5 zodii de bărbaţi perverşi
Top 5 zodii de bărbaţi perverşi
Fii pregătită să te fereşti de cei mai perverşi bărbaţi ai zodiacului!  Şi nu mă refer aici la preferinţele sexuale ci la caracterul şi temperamentul lor care tind să vă facă pe voi, fiinţele sensibile şi gingaşe să suferiţi şi să tânjiţi după atenţia şi afecţiunea lor. Reuşesc cu sau fără voia lor să va pună inima pe jar şi apoi să plece fără să se uite înapoi, fără să le pese de voi şi de sentimentele voastre sincere.
Tradiţii de FLORII. Ce trebuie să faci de Florii ca să afli cu cine te căsătoreşti
Tradiţii de FLORII. Ce trebuie să faci în Duminica Floriilor ca să afli cu cine te căsătoreşti
Tradiţii de FLORII. Duminică, 24 aprilie, ortodocşii prăznuiesc Floriile sau Duminica Floriilor, cea mai importantă sărbătoare care vesteşte Paştele şi care este dedicată Intrării Mântuitorului Iisus în Ierusalim. Totodată, toţi cei care la botez au primit nume de flori îşi sărbătoresc onomastica. Oamenii merg la biserică, au dezlegare la peşte şi nu-şi uită tradiţiile şi obiceiurile locului.
 „Poți regreta ceva ce n-ai trăit niciodată?” Aceasta este întrebarea cheie din spectacolul ,,Trei''
„Poți regreta ceva ce n-ai trăit niciodată?” Aceasta este întrebarea cheie din spectacolul ,,Trei''
Teatrul Act a programat pentru sâmbătă, 23 aprilie 2016, de la orele 19:00, “Trei”, un spectacol ce are la bază textul “Autorități Portuare” de Conor McPherson. Spectacolul, jucat cu mare rafinament al emoției de către Constantin Drăgănescu, Rareş Florin Stoica și Gavril Pătru, își propune să răspundă la o întrebare stranie:„Poți regreta ceva ce n-ai trăit niciodată?”
MESAJE, URĂRI şi SMS-uri DE FLORII. Felicitări pentru cei care îşi serbează onomasatica de Florii
MESAJE DE FLORII, SMS-URI DE FLORII, URĂRI DE FLORII. Cele mai frumoase mesaje şi urări de FLORII
MESAJE DE FLORII, SMS-URI DE FLORII, URĂRI DE FLORII. Duminica Floriilor este o sărbătoare creștină fără dată exactă, celebrată întotdeauna în ultima duminică dinaintea Paștelui. Aproape 1,5 milioane de români poartă nume de floare, trimite-le celor dragi un mesaj, un sms sau o urare cu ocazia zilei numelui. REALITATEA.NET îţi dă câteva sugestii de mesaje, sms-uri şi urări de Florii. 
Aşa se prepară corect ceaiul de ghimbir. Toată lumea face această mare greşeală
Sucul de ghimbir are efecte uimitoare asupra celor care au probleme cu stomacul. Cum se prepară
Rădăcina de ghimbir se găseşte în comerţ de ceva vreme, iar în medicina naturistă tratamentele pe baza de ghimbir sunt binecunoscute. Ghimbirul este un excelent stimulent digestiv: el favorizează apariţia enzimelor cu rol în absorbţia eficientă a nutrienţilor şi combate disconfortul digestiv după o masă îmbelşugată. În plus, ghimbirul ajută şi la prevenirea balonării şi a indigestiei, datorită unor substanţe chimice care tonifiaza musculatura tractului digestiv şi care scad nivelul acidului gastric.