Fiul femeii care a decedat la UPU Constanța iese la atac: Mama a murit pentru că nu am dat şpagă

Sunday, 09 February 2020, 12:34 Sursă: Realitatea.net

Autor: Realitatea.NET

"Am refuzat să fac parte din sistemul ăsta care dă şpagă. Pentru că nu am dat, mama mea a murit", a spus bărbatul, într-o intervenţie la Realitatea Plus. 

Constantin Popa a mai spus că și-ar fi permis să meargă cu mama sa la orice spital din România, inclusiv în mediul privat, însă  a avut încredere în sistemul medical de stat. Fiul victimei a ai precizat că va lua măsuri legale atât împotriva spitalului din Constanța, cât și împotrriva doctorilor care s-au ocupat de mama sa.

Reamintim că femeia în vârstă de 70 de ani a decedat după ce a fost ţinută 16 ore la Unitatea de Primiri Urgenţe din Constanța.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-09 14:01:10
johnneil

Si chiar tind sa fiu de-acord cu cele spuse de acest OM. Iti doresc mult, mult succes in ce intentinezi sa faci! Sansele sunt foarte mici. Va trebui sa te lupti cu niste nemernici, lipsiti de scrupule.

2020-02-09 21:54:31
Multi bujetari sint niste paduchi analfabeti si tupeisti !!!

Se comporta apriximativ decent numai daca le dai pomana sau pumni in gura. Un brancardier analfabet primeste pomana de coliva lu’masa cite 10 milioane pe zi ! Cu astia vreti sa mearga tara mai departe !? Pdntru ratatii astia sa ramina tinerii in tara si sa le plateasca pensii nesimtite si dupa ce le sint omoriti parintii !? Vreun nenorocit din spitalul ala a stat vreodata 16 ore nemincat cu dureri in piept pe in scaun mizerabil ! Cu ce a gresit femeia aia sa fue tratata ca un animal de niste maimutze platite degeaba !?

Alte articole din: SOCIAL