Familia Bodnariu s-a reunit după 120 de zile. Prima fotografie împreună

Wednesday, 15 June 2016, 16:11 Sursă: REALITATEA.NET

”Familia are nevoie imperioasă de linişte şi intimitate netulburată", a notat într-un mesaj publicat de pastorul Cristian Ionescu, purtătorul de cuvânt al familiei, potrivit Mediafax.

Reuniunea familiei Bodnariu a fost anunţată în urmă cu o săptămână şi jumătate, însă cei cinci copii au revenit lângă părinţi abia luni, după 210 zile în care au fost ţinuţi în custodia autorităţilor Norvegiene.

Familia Bodnariu a dorit să mulţumească tuturor celor care i-au susţinut în această perioadă printr-un mesaj făcut public, miercuri, pe blog de către purtătorul de cuvânt al familiei, Pastorul Cristian Ionescu.

"Vă mulţumim tuturor celor care aţi fost alături de Marius, Ruth, copilaşii lor şi de întreaga familie Bodnariu în aceste luni de grea încercare. (…) În aceste zile, familia are nevoie imperioasă de linişte şi intimitate netulburată, acestea fiind mai mult decât necesare deopotrivă pentru părinţi, cât şi pentru copii, în procesul de recuperare care urmează. Credem că Dumnezeu va vindeca inimile lor şi rănile profunde din sufletele lor. Ne rugăm în continuare pentru ei şi mulţumim încă o data lui Dumnezeu pentru această zi!", se arată în mesajul publicat de Pastorul Cristian Ionescu.

Cei cinci copii ai familiei Bodnariu au fost luaţi de către Serviciul de Protecţie a Copilului din Norvegia, în noimbrie 2015, după ce două dintre fete ar fi declarat că primesc corecţii fizice, iar părinţii ar fi fost suspectaţi de îndoctrinarea religioasă a copiilor.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: SOCIAL