CNCD s-a autosesizat! Firea, taxată pentru „barul de negri” al lui Orban

Wednesday, 11 December 2019, 19:52 Sursă: realitatea.net, Hotnews

Autor: Realitatea.NET

Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) s-a autosezisat după ce Gabriela Firea a declarat că Orban stătea în biroul de viceprimar ”care era ca un bar de negri, numai cu băutură, numai cu ţigări, numai cu persoane pestilenţiale”.

 

Anunțul a fost făcut miercuri de președintele CNCD, Asztalos Csaba, potrivit HotNews.ro, .

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, i-a răspuns duminică premierului Ludovic Orban cu un atac virulent, susținând că nu s-a schimbat deloc față de perioada în care era viceprimar, iar biroul lui "era ca un bar de negri, numai cu băutură, numai cu țigări, numai cu persoane pestilențiale".

Premierul Ludovic Orban declarase anterior că la Primăria Capitalei, pe perioada mandatului Gabrielei Firea, rezultatele pe proiectele de investiţii importante „sunt aproape egale cu zero”.

"Țevile nu se repară nici cu whisky, nici cu alcool, nici cu cântatul la mandolină", a susținut Firea. Gabriela Firea i-a răspuns, duminică, la Antena 3, premierului Ludovic Orban, care a spus, despre relația cu ea că "cine seamănă vânt, culege furtună”. Firea susține că singurul obiectiv al lui Orban este câștigarea Primăriei Capitalei la alegerile locale, iar pentru a reuși "a declanșat jihadul” împotriva sa.

"V-a explicat chiar domnul Orban că are un singur obiectiv, nu de a face ceva bun pentru țară, ci de a schimba primarul general al Capitalei. De altfel, îmi spun și mie prieteni, colegi, cunoscuți, că domnul Orban a declanșat jihadul împotriva mea și trebuie să mă atace pe mine. Discută cu tot felul de jurnaliști de investigații, să scormonească, să inventeze ceva în legătură cu mine, doar-doar mă vor schimba de la Primăria Generală. Încearcă să racoleze oameni din echipa mea, încearcă să schimbe majoritatea din Consiliul General”, a susținut Firea.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-11 20:06:51
Paraci

Asa e cand blonda e lasata sa si faca de cap . Mai bine ramanea la tvr international sa prezinte vremea sau publicitatea

2019-12-12 10:14:29
johnneil

Sa speram ca va primi cel mult o mustrare scrisa. Este doar femeie, mama si sotie. Si-si va lua angajamentul ca nu va mai face asa ceva pana la sfarsitul anului.

2019-12-12 10:14:29
johnneil

Sa speram ca va primi cel mult o mustrare scrisa. Este doar femeie, mama si sotie. Si-si va lua angajamentul ca nu va mai face asa ceva pana la sfarsitul anului.

Alte articole din: POLITICĂ