Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Adevărul despre fantome. Îţi va schimba modul în care priveşti lumea din jurul tău!

Saturday, 04 February 2017, 10:10 Sursă: REALITATEA.NET

Iată 10 semne care îţi vor schimbă percepţia asupra a ceea ce se întâmplă în jurul tău!

Deşi nu multe persoane cred că există fantome, specialiştii în domeniu încearcă să ne avertizeze în legătură cu diferite întâmplări bizare. Aşa că nu ar trebui să tratezi cu indiferenţă anumite semne care îţi pot indică că un spirit încearcă să ia legătură cu ţine. Poate că el vrea să te avertizeze că eşti în pericol ori, dimpotrivă, să îşi apere teritoriul în care bântuie.

1. Simţi deseori că nu eşti singură într-o încăpere. Dacă ţi s-a întâmplat să mai simţi o prezenţa în apropierea ta, cu siguranţă ai intrat în câmpul energetic al unui spirit. În funcţie de senzaţia pe care ai avut-o în acel moment, el are intenţii bune ori nu.

2. Simţi brusc că îţi este frig într-o camera în care te simţeai bine. Acum un minut te simţeai confortabil, iar acum simţi că a trecut un curent de aer rece pe lângă ţine, deşi nu există o explicaţie clară pentru acest lucru.

3. Până de curent inexplicabilă. Fantomele sunt des asociate cu problemele de energie electrică dintr-o locuită. Astfel de întâmplări ridică semne de întrebare, în special atunci când specialiştii nu găsesc o explicaţie clară pentru aceste fenomene.

4. Animalele de companie se comportă ciudat. Animalele simt imediat prezenţa unui spirit în preajma lor. Nu ar trebui să te mai întrebi dacă există fantome atunci când ele privesc în gol ori se agită în prejma a ceva ce pare invizibil, ci să iei lucrurile în serios. Unele îşi ies din minţi, altele par să îşi fi găsit o nouă preocupare interesantă, în funcţie de intenţiile şi de energia (pozitivă ori negativă) pe care o are spiritul respectiv.

5. Auzi ciocănituri, dar nu vezi niciun musafir. Cercetătorii spun că astfel de semne demonstrează că spiritul din preajma încearcă să ia legătură cu ţine. Fie încearcă se te avetizeze de ceea ce ţi s-ar putea întâmplă, fie încearcă să îşi rezolve o problema din perioada în care trăia.

6. Ţi se pare că îţi auzi numele, însă nu este nimeni în zonă. Dacă ţi s-a întâmplat în ultima perioada să auzi că te-a strigat cineva, ar trebui să iei în calcul că există fantome. Persoanele dragi decedate încearcă să ia cumva legătură cu ţine.

7. Uşile se deschid şi se închid singure. Mulţi cercetători care investighează fenomenele paranormale au ajuns la concluzia că acesta este unul dintre cele mai întâlnite semne care demonstrează că există fantome într-o casă.

8. Miros ciudat în încăpere. Deşi aeriseşti casă zilnic, totuşi nu poţi să scapi de un anumit miros. Dacă el îţi amiteste de o persoană dragă care a murit, s-ar putea că spiritul ei să fie mai aproape de ţine decât îţi închipui. Nu te speria, poate doar încearcă să te protejeze ori nu se poate despărţi de ţine.

9. Simţi că cineva te atinge uşor. Nu este nimeni lângă ţine, însă tu simţi că te mângâie cineva pe braţ ori pe par? Dacă simţi des această senzaţie, ar trebui să iei în considerare că ai un spirit în preajma ta care încearcă să între în contact cu ţine.

10. Detectezi o apariţie. Fie că observi o umbră ciudată într-o fotografie, fie că reuşeşti să vezi cu coadă ochiului o silueta stranie, ar trebui să îţi pui întrebări dacă existenţa fantomelor chiar este un mit.

 

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL