Primăria din Teleorman angajează consilier HR specialist în...medicină veterinară

 

Anunț inedit de angajare postat de Primăria Alexandria, fieful liderului PSD, Liviu Dragnea. Municipalitatea caută să angajeze consilier debutant în Resurse umane. Dar nu oricum, ci specialist în... MEDICINĂ VETERINARĂ. Edilul local spune că, deși va lucra la resurse umane, consilierul va avea responsabilități în sănătatea muncii. Postul pare scos cu dedicație, spun jurnaliștii din Teleorman, care au descoperit anunțul.

Consilierul de resurse umane căutat de Primăria Alexandria va lucra cu oamenii din primărie, dar trebuie să știe să facă inseminări vacilor. Anunțul de angajare a fost promovat chiar de primarul din Alexandria, Victor Drăgușin pe pagina personală de Facebook.

Victor Drăgușin, primarul din Alexandria e un apropiat al lui Liviu Dragnea, încă de pe când actualul lider al PSD era președintele consiliului Județean din Teleorman. Liviu Dragnea e judecat la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru probleme legate de angajări în Alexandria, culmea, tot în domeniul asistenţei sociale. Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie arată că Dragnea ar fi cerut menţinerea în funcție, la DGASPC Teleorman, a două angajate care, de fapt, lucrau la PSD Teleorman. Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?