Panică pe aeroport, după ce două femei au aruncat monede în motor. Motivul a șocat și mai rău!

 
HAOS pe aeroport, după ce două femei au aruncat monede în motor. Motivul a șocat și mai rău!
HAOS pe aeroport, după ce două femei au aruncat monede în motor. Motivul a șocat și mai rău!
HAOS pe aeroport, după ce două femei au aruncat monede în motor. Motivul a șocat și mai rău! HAOS pe aeroport, după ce două femei au aruncat monede în motor. Motivul a șocat și mai rău! HAOS pe aeroport, după ce două femei au aruncat monede în motor. Motivul a șocat și mai rău!

Două femei, a căror identitate nu a fost dezvăluită din motive lesne de înțeles, au fost reținute, pe un aeroport din China, după ce au aruncat câte o monedă în motorul avionului la bordul căruia urmau să zboare. Când au aflat ce le trecuse, de fapt, prin cap, autoritățile au amuțit!

Femeile, ambele având în jur de 20 de ani, au fost reținute pe Aeroportul Internațional Jinan Yaoqiang, la începutul lunii, după ce au fost văzute aruncând ceva în motorul unui avion.

Din fericire, personalul de pe aeroport a văzut întreaga scenă. Autoritățile, anunțate imediat, au intervenit de urgență și le-au reținut pe cele două tinere.


La interogatoriu, au mărturisit, șocate și nevinovate, că au vrut să aibă un zbor lin.

"Am aruncat câte o monedă în motorul avionului, înainte de îmbarcare. Am făcut-o ca să ne poarte noroc", a spus una din tinere.

Ca urmare, zborul a avut o întârziere de două ore, spre groaza celor 260 de pasageri care se aflau la bord.

După ce au izolat și cercetat în amănunt zona, autoritățile au reușit să găsească ele două monede norocoase.

"Toți pasagerii au rămas mască! Forțele de ordine, la fel! Cum să le treacă prin cap așa ceva?!", a declarat o martoră, ulterior, pentru presa locală.

VEZI, în GALERIA FOTO atașată acestui articol, cum s-a desfășurat oprațiunea de recuperare a monedelor.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?