Olguţa Vasilescu nu-l iartă pe Iohannis: Să-l lăsăm să şadă şi să cugete

 
Viorica Dăncilă și Lia Olguța Vasilescu la CEx
Viorica Dăncilă și Lia Olguța Vasilescu la CEx
FOTO: Inquam Photos / George Calin

Fostul ministru al Muncii Lia Olguţa Vasilescu îi transmite un mesaj ironic preşedintelui Klaus Iohannis, după anunţul acestuia că este "aproape hotărât" să convoace un referendum pe justiţie pe 26 mai, odată cu alegerile europarlamentare.  Întrebată dacă în PSD s-a discutat ceva legat de planurile preşedintelui, Lia Olguţa Vasilescu a precizat că, deocamdată, nu este nimic de discutat şi de analizat.

"Nu s-a discutat absolut nimc în partid şi zic să-l lăsăm pe preşedinte să şadă şi să cugete. (...) E aproape hotărât, aşteptăm să fie bărbat hotărât, să vină să spună care e intrebarea pentru referendum şi apoi vom comenta. (...) Deocamdată nu avem niciun comentariu despre o cugetare a preşedintelui, să vedme care e tema", a afirmat Lia Olguţa Vasilescu.

Fostul ministru al Muncii a precizat că PSD nu este deloc încurcat de demersul preţedintelui, mai ales cât timp nu este clar ce doreşte cu exactitate.

"De ce ne-ar încurca? Aşteptăm o prezenţă mare la vot", a precizat Vasilescu. 

Lia Olguţa Vasilescu, numită recent consilier pe probleme de infrastructură al premierului Viorica Dăncilă şi secretar al Camerei Deputaţilor, a fost refuzată de patru ori de către preşedintele Klaus Iohannis pentru un post de ministru, după ce a renunţat la portofoliul Muncii şi Protecţiei Sociale.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Amalia
20 Mar 16:55
Asta este,oamenii se deosebesc după educație, unii sunt mai echilibrați, nu se reped să se exprime, mai întâi analizează, adică cugetă, iar alții se reped, își dau drumul la gură și spun multe prostii ! Din păcate avem multe asemenea exemple stridente,așa au fost educați!
Răspunde
0 0
plugariu
20 Mar 13:20
Oftica bahica a Votcutei Vasiloiu dupa razboiul rusinos pierdut cu Presedintele Iohannis...!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?