Mircea Badea, atac mizerabil la Tudor Chirilă, după ce artistul a vorbit despre cazul Caracal

 

Mircea Badea l-a desfiinţat pe Tudor Chirilă ori de câte ori a avut ocazia, aşa se întâmplă şi de data asta.

Mircea Badea l-a atacat pe artistul trupei "Vama" după ce acesta a atacat autorităţile în urma dezastrului anchetei din cazul Caracal. Tudor Chirilă a spus că, odată cu acest scandal, am aflat că poliţia e mai prietenă cu interlopii decât cu cetăţenii şi că trăim într-o ţară în care trebuie să ne fie frică. El a mai zis că singurul lucru pe care cetăţenii îl pot face este să iasă în stradă de fiecare dată când sunt încălcate cele mai mici drepturi.

Mircea Badea l-a "înţepat" pe Chirilă pe considerentul că participă la evenimente finanţate de primării.

"J...a asta a cântat vreodată în viaţa lui pe bani nepublici?!?! Aici i-a dat morman primăria Constanţa. Primarul devine duşmanul meu personal", a postat Mircea Badea pe Facebook după ce trupa "Vama" a susţinut un recital pe o scenă din municipiul Constanţa.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Ilinca
07 Aug 13:22
Cât de evidente sunt două dimensini ale jurnalismului românesc post 89: Mircea Badea un băiat de mahala obraznic până la Dumnezeu, incult cât cuprinde şi agresiv. Dl Tudor Chirilă, deşi supărat este ferm, foarte ferm dar civilizat. Diferenţă de educaţie şi, cu voia Dvs. cultură. Şi încă ceva, Mircea Badea e o marfă ajunsă la "second hand". Deşi mai tânăr, sau se pare. Dl. Tudor Chirilă e o speranţă reală. ...sperăm să nu devină o marfă pe taraba politică ci o personalitate politică de care este mare nevoie...Dl. Mircea Badea e bun de ieşit la pensie cu anticipaţie...e uzat ca Veorica...
Răspunde
0 0
paraipan
06 Aug 21:05
domnilor de la Realitatea va rog sa publicati mesajul meu care nu a aparut!Sunteti singurii care mai aveti verticalitate si sustineti Romania .
Răspunde
0 0
paraipan
06 Aug 20:25
am mai dat un mesaj....de ce nu a aparut?
Răspunde
0 0
paraipan
06 Aug 20:23
astept opinii,oricare ar fi ele!!!!!!
Răspunde
0 0
paraipan
06 Aug 18:00
sunteti amandoi o apa si-un pamant.doi aroganti care nu aveti dreptul sa fiti luati in seama nicaieri...mai ales in media.niste parveniti in locul pe care-l ocupati din totdeauna.niste oameni nepregatiti au facut din voi o imagine pe care nu o meritati!imi este mila de voi
Răspunde
0 0
iwillneverlookback2017
06 Aug 12:00
Pai, daca e un artist minunat, de ce nu scoateti bani sa platiti bilet? E bun numai daca e de pomana? Adica din bani publici, si ai mei care nu-l plac?
Daca Chirila e anti sistem, de ce traieste din banii sistemului?
Răspunde
0 0
Consumati muzica ,melomanilor,pe abnii dv ,ca primarii nu sut impresarii mei .
06 Aug 10:02
Dna Stroe,e bine că vă place muzica lui Chirilă,ce vă cer este să o consumati nu pe banii mei .Atât ,primarilor ,atât să stiți ca eu va plătesc nu pentru gusturilerafinate ala melomanilor exaltați de extaz la progresul melodic ,ci pentru paza si securitatea oamenilor si a bunurilor,pentru scoli,etc.
Răspunde
0 0
danny
06 Aug 08:34
Mircea Badea Portavocea lui Voiculescu ... buuuuuuu
Răspunde
0 0
Stroe vasilica
06 Aug 07:51
...ocupati timpul oamenilor cu japite gulgutind ca vulcanii noroiosi de la curbura carpatilor...in loc sa iasa noroi si mazga din gura acestui nimeni absolut dezagreabil, ascultati muzica LUI TUDOR CHIRILA... ESTE AMETITOARE SI DUREROS DE ACTUALA...IN PAS CU REALITATEA NOASTRA,A TARII,A LUMII...CARACAL ESTE DOAR UN COLT DE CIVILIZATIE PANGARITA,DEMENTA,romaneasca...DE LA CARACAL LA badea este un pas de pitic...
Răspunde
0 0
Primari ,folositi banii mei să dati mâncare la hastagi,chiar sunt părăsți de toți ?
06 Aug 06:12
Si dv ,domnul PaulH?Dv pe ce bani cântați ?Dacă primăriile promovează pe banii mei cântăreți de talia lui Chirilă ,eu cred că e o problemă .Că e omul cu hastagii,e treaba lui,ca vrea puterea pentru alții,profitând de cazuri emoționale,e iar treaba lui.Dar dl Badea zice,nu aruncați banii mei să infectați poporul cu muzică decadentă si cu idei de hastagi.Vă bate Dumnezeu,ca guvern nu mai avem
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?