Invită 30 de femei în fiecare weekend la conacul lui. Ce urmează? Dezmăţ total

 
Invită 30 de femei în fiecare weekend la conacul lui. Ce urmează? Dezmăţ total
Invită 30 de femei în fiecare weekend la conacul lui. Ce urmează? Dezmăţ total
Invită 30 de femei în fiecare weekend la conacul lui. Ce urmează? Dezmăţ total Invită 30 de femei în fiecare weekend la conacul lui. Ce urmează? Dezmăţ total Invită 30 de femei în fiecare weekend la conacul lui. Ce urmează? Dezmăţ total

Travers Beynon, în vârstă de 46 de ani, este un magnat australian care a făcut o avere uriaşă din tutun. El a devenit vedetă pe Instagram după ce a început să sharuiască fotografii sexy de la petrecerile monstru cu zeci de femei pe care le organizează la el acasă.Travers, cunoscut şi ca "The Candyman" susţine că soţia lui nu are nicio problemă să îl împartă cu alte 30 de femei: "Îmi plac fetele şi fac ce vreau cu corpul meu".

Momentan, el locuieşte cu soţia sa Taesha, în vârstă de 27 de ani, şi alte două iubite, Nisha - 22 de ani şi Krystal - 21 de ani, conform Dailymail.co.uk.

Dar ce se întâmplă în weekend? El invită până la 30 de femei pe proprietatea sa. Sunt selectate dintre tinerele care îi dau mesaje pe Instagram.

Ce se întâmplă la aceste petreceri? VEZI GALERIA FOTO

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?