Industria Apărării este praf şi pulbere, ministru Nicolae Bădălău are planuri mari (VIDEO)

 

Ne lăudăm că suntem în NATO, vrem să încheiem contracte de zeci de milioane de euro ca să dotăm Armata, dar ani de zile nu ne-am gândit să fabricăm nici măcar praful de puşcă. Acum luăm praful de puşcă de la sârbi. Cu toate acestea, ministrul Economiei Nicolae Bădălău pare să aibă un plan. Cu două fabrici de pulberi în ţară, una în Făgăraş şi alta în oraşul Victoria, astăzi, România a ajuns să cumpere praful de puşcă de la vecinii sârbi. În timp ce până în anii '90, era fix invers. România exporta pulberea la greu, în special în Orient şi Africa. Numai fabrica Victoria producea peste 2.000 de tone, lunar.

Care sunt planurile ministrului Economie Nicolae Bădălau în legătura cu acest sector economic de primă importanţă vedeţi în interviul în exclusivitate acordat Andreei Dăscălescu.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?