Emoții pentru Dragnea. Judecătorii analizează de ce se comporta precum un posesor al insulei Belina

 
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Continuă dezbaterile în dosarul Belina în care numele fostului lider PSD este vehiculat și în care fostul ministru al Dezvoltării - Sevil Shhaideh este acuzat de abuz în serviciu întrucât l-a ajutat pe Liviu Dragnea să pună mâna pe Insula Belina.

La Tribunalul București va avea loc, marți, un nou termen în dosarul Belina.

Până acum au fost audiați mai mulți martori, angajați în diverse instituții publice, implicați în procedura de adoptare a hotărârii de guvern prin care insula Belina și brațul Pavel, situate în albia minoră a Dunării, proprietate a statului, au trecut din administrarea Ministerului Mediului - prin Apele Romane, în administrarea CJ Teleorman și apoi la celebra firmă TelDrum.

Judecătorul care judecă acest dosar - Bogdan Alexandru Dari - a spus că termenele în acest caz vor fi de două săptămani și a stabilit un calendar pentru audierea martorilor.

La termenul de mâine va fi audiat și fostul președinte al Consiliului Județean Teleorman, după Liviu Dragnea, actual secretar de stat în Ministerul Dezvoltării -Adrian Gâdea.

Amintim că procurorii au cerut, la demararea anchetei, aviz pentru urmărirea penală a Rovanei Plumb, însă cererea a fost respinsă de Parlament.

În rechizitoriu, personaj principal este Liviu Dragnea, procurorii precizând că liderul PSD se comporta ca adevăratul posesor al insulei Belina.

„Mijloacele de probă administrate în prezentul dosar au relevat o legătură apropiată între S.C. TEL DRUM S.A. şi numitul LIVIU DRAGNEA, a cărui prezenţă în repetate rânduri, pe Insula Belina, închiriată de S.C. TEL DRUM, a fost dovedită.

Acesta nu a fost prezent singur, ci, în general era însoţit de apropiaţi din anturajul politic, după cum rezultă din declaraţiile martorilor Vasile Dâncu, Victor Viorel Ponta, Sorin Grindeanu, care au dat curs invitaţiei formulate personal de către numitul LIVIU DRAGNEA, sau de persoane rămase neidentificate, care îl însoţeau pe insulă, aşa cum reiese din declaraţia martorului Constantin Apăvăloaie şi înscrisurile denumite foi de zbor, care atestă numărul de persoane însoţitoare”.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
borfasi
22 Oct 09:28
Asta la cat a furat are bani sa-i mituiasca pe judecatori .
Asta ne-ar mai trebui s-o luam dela capat cu borfasul asta !!!
Răspunde
0 0
Astia sint social-democratii !??
22 Oct 04:52
O ciurda de tradatori sivinzatori de tara !? Hrebenciuc si-a tras 47.000 hectare de padure, asta si-a tras o insula, altii si-au tras mii de hectare prin toata tara, in timp ce exterminau poporul prin saracie si exemple de tupeu si nesintire ...
Răspunde
0 0
cotoi
21 Oct 21:42
Sa-si cumpere vaselina tiatim 201 ca aluneca mai bine .
Răspunde
0 0
Dej
21 Oct 19:35
Paștele mătii de infractor...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?