Edilul Tudorache va plăti 2,7 milioane de euro pentru revista sectorului 1

 

Primăria Sectorului 1 este dispusă să plătească până la 12,7 milioane lei fără TVA pentru redactarea, editarea şi tipărirea  Buletinului Informativ al Primăriei Sectorului 1, în următorii 4 ani,  potrivit unui anunţ de licitaţie postat pe SEAP.


Este vorba despre un acord-cadru cu valoarea estimată între 3,172,838  şi  12,691,350 RON, preţul final urmând să fie stabilit în funcţie de câte contracte subsecvente se încheie. (sursa: Hotnews)

Sectorul 1 este gata să arunce 3 milioane de euro la gunoi. La propriu. Toată lumea cunoaşte adevăratul scop al acestor Buletine informative: campanie electorală înainte de termen. Singura problemă a Primarului Tudorache este că nu prea are cu ce se lăuda, ţinând cont că timp de mai bine de 1 an de zile nu s-a remarcat cu absolut nimic în sector.


Buletinele informative sunt folosite, maxim, pentru a curăţa cartofii pe ele. În cel mai dezvoltat sector din Capitala României, Primăria intenţionează să distribuie 133.000 de broşuri A4, hârtie laminată de cea mai bună calitate pentru a prezenta chestiuni subiective pe care nu le poate proba nimeni.

Ţinând cont că interesul cetăţenilor pentru citit este unul scăzut, mai ales când vine vorba despre activitatea unei instituţii a cărei încredere a scăzut drastic în ultimii ani, de ce nu se încearcă un proiect pilot prin e-mail? Astfel, primul test ar costa mai puţin cu 133.000 x aprox. 18 lei/broşură = 2.394.000 lei. Bani cu care poţi vopsi băncile, poţi cârpi trotuarele, poţi cumpăra alimente pentru centrele sociale din sector sau orice alt lucru de care cetăţenii chiar ar putea să profite. Să nu mai spunem că aceste 3 milioane de euro ar putea fi investiţi în cumpărarea Blocului Sora (pret. 2,7 milioane euro), acel focar de infecţii de lângă Gara de Nord, dar aici este o altă discuţie lungă care poate fi dezbătută într-un articol separat.
Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?