Cristian Tudor Popescu şi-a adus aminte de Ceauşescu după episodul cu Dragnea şi "Nimic eşti tu!"

 

Cristian Tudor Popescu şi-a adus aminte de ședințele de partid de dinainte de '89 în care totul trebuia să meargă pe placul dictatorului Ceauşescu, după episodul "Nimic eşti tu"."Nimic ești tu", i-a spus șeful PSD unui participant la mitingul electoral al social-democraților din județul Suceava. Liviu Dragnea, cel care se gândește să candideze la funcția de președinte al României, a strigat către un cetățean: "Nimic ești tu". Momentul s-a petrecut când Dragnea se lăuda cu realizările Guvernului, iar un sucevean i-a strigat că, de fapt, nu au făcut nimic.

Cristian Tudor Popescu a apreciat că respectivul tânăr a avut mult curaj, dar a observat şi că acesta este un incident de securitate.

"Ce-am făcut noi?” (întrebarea pusă de Liviu Dragnea – n.red.) - a răspuns, din sală, "Nimic!”. Și s-au și speriat ăia din jur. Exact ca la ședințele de partid de dinainte de '89, când cineva spunea ceva în afara desfășurătorului ședinței și până când intrau grupurile de presiune – erau pregătite, dacă cineva o ia razna –, imediat să fie unii care să spună "lasă că știm noi, tovarășu', știm ce probleme are, lăsați tovarășu', știm noi”. Și să-l blocheze. Or aici înțeleg că nu l-a blocat nimeni.

E un incident de securitate pentru domnul Dragnea, de securitate a imaginii lui de forță, foarte grave. Faptul că s-au găsit doi oameni acolo unde ar fi trebuit să fie o "simfonie”, "Dragnea, președinte!”, e grav. Ar trebui să se gândească atent la asta", a spus CTP la postul de televiziune Digi24.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Nu scuipa in sus
20 Apr 21:30
...pesedistule, ca iti cade inapoi in cap ! Daca vrei o caricatura ca Nicolicea , stai in continuare pe Latrina 3, mai mult nu poti !CTP zice foarte bine ce zice .
Răspunde
0 0
Tot in dodii ,tot cu ura,când ne revenim ,bre ?
20 Apr 06:07
Vai,dle CTP,cum sunteti dv in gând cu mine!Societaea românească dezbinată de stiti dv cine si prin cine,foloseste metodel dragi dv,experimentate de gestapo:violenta fizică și verbală.Mă rog la Dumnezeu sa fie ministru dl Nicolicea să incrimineze huliganismul politic cu 20 de ani de puscărie,nu ca sa ma bucur de răul frustratilor,ci pentru a însănătosi viata politică.De când il stiu pe CTP nu am auzit o idee,nu e bine sa dati salarii mri,si nici pensii decente,nu impuneti pe straini la dividente ,ne lasa tara fară capitalisti.Domnia sa s-a oțărât impotriva gogoritii coupție,ca sa il urâm pe coruptul de Ponta si Laios Orban.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?