Crima de la metrou. Primele imagini de la momentul crimei. Video cu un puternic impact emoţional

 

Au apărut primele imagini de la momentul crimei de la metrou. Camerele de supraveghere din subteran arată clar cum tânăra este împinsă pur și simplu pe șine. Mai mult, agresoarea ei, care a fost arestată preventiv, o împiedică să se salveze din calea metroului. Vă avertizăm, urmează imagini cu puternic impact emoțional. 

Marți, ora 20 fără câteva minute. Alina Ciucu este pe peron, în stația de metrou Dristor. Brusc și aparent fără motiv, o femeie o împinge violent pe șinele metroului. În imaginile de pe camerele de supraghere se vede cum tânăra de doar 25 de ani reuşeşte să se ridice şi se prinde de marginea peronului. Agresoarea o loveşte însă brutal cu piciorul, iar Alina Ciucu ajunge în fața trenului care tocmai sosea în staţie. Totul se petrece în mai puţin de 20 de secunde, iar la scene asistă, nepăsător, cel puțin un călător. La scurt timp, tânăra moare. Vă avertizăm, urmează imagini cu puternic impact emoțional. 

După crimă, atacatoarea pleacă liniştită. Nu o oprește nimeni. Martorii susţin că, în loc să încerce să ajute, unii călători erau mai degrabă interesaţi să filmeze scenele macabre. Vă avertizăm, urmează imagini cu puternic impact emoțional. 

Audiată de procurori, supecta a recunoscut că este persoana din imaginile înregistrate de camerele de supraveghere. Atacatoarea a refuzat să spună ce a împins-o să comită crima. Informațiile șocante continuă. Cu doar câteva ore înainte de a o ucide pe Alina Ciucu, femeia a încercat să împină o altă fată în faţa metroului. Vă avertizăm, urmează imagini cu puternic impact emoțional. 

De data aceasta, în stația Costin Georgian, în jurul orei 15:30. Din fericire, tânăra a scăpat nevătămată. Potrivit unor surse, niciun călător nu a intervenit şi nimeni nu a anunţat poliţia. După cele întâmplate, oamenilor le este teamă să mai circule cu metroul. Vă avertizăm, urmează imagini cu puternic impact emoțional. 

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?