Cozmin Gușă: ”Dragă CTP, Hagi este în postura de a ne da lecții de patriotism”

 

Consultantul politic Cozmin Gușă a vorbit despre ”perdaful” admistrat de CTP lui Gică Hagi în urma unei declarații făcută de ”Rege” legată de prezența la vot. 

”Vorbesc despre, în mod neașteptat, despre un incident care m-a deranjat și care implică două mari personalități ale României și ma refer la personalități nepolitice, la Gică Hagi și Cristian Tudor Popescu. CTP  i-a tras un perdaf lui Gică Hagi pe motivul că Hagi a spus că nu e preocupat de alegeri. Pentru asta, Cristian Tudor Popescu a vrut să îi administreze un set ca la tenis, numai că a făcut o dublă greșeală la serviciu pe care, din poziția de comentator public, mă simt obligiat să taxez. În continuare cred că CTP este cel mai talentat jurnalist roman, însă cu Hagi a făcut dubla greșeală la serviciu. Opțiunea lui Hagi îi aparține și trebuie respectată, mai ales că România arată atât de rău tocmai pentru că românii au votat prost. Unul ca Hagi, care s-a dorit să fie atras, a fost păcălit, da nu până la capăt, cunoscând nemernicia, probabil a luat decizia de a nu se implica din ce i se oferă. A doua mare greșeală facută de CTP este că în textul publicat a chestionat patriotismul lui Hagi. Dragă CTP, oricând, Hagi este în postura de a ne da lecții de patriotism. Așa ceva nu trebuie chestionat niciodată. Din această dorință de aplauze s-a ajuns la un lucru anormal în care un cetățean dedicat al României, cum este Hagi, care are opțiune decentă, nu merita o asemenea așa zisă-lecție publică care s-a întors împotriva lui CTP care a pierdut acest set cu Hagi printr-o dublă greșeală”, a precizat Cozmin Gușă.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Jan
26 May 18:17
Un rusofil ca Gusa n-ar trebui sa vorbeasca de patriotism, ca nu l-ar recunoaste chiar daca l-ar plesni peste gusa.
Răspunde
0 0
Andrei
26 May 15:49
Draga Gusa,,
Cum ai ajuns la concluzia ca Hagi ne da lectii de patriotism?
Nu vreau sa fiu lipsit de respect dar o parere personala (a dvoastra) nu reprezinta o parere generala pt noi toti (parere
dvoastra) Nu sunt de acord cu CTP dar nici cu ce a declarat Hagi. Adica pt Romani este un moment important iar el nu stie de alegeri? Unde traieste?
Cu respect un fost fan realitatea. Am trecut pe netflix.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?