I-a cumpărat fiului un câine, dar soţul când a văzut poza a dat alarma: "Fugiţi, ăla nu e câine!"

 

O femeie din Statele Unite a băgat spaima în soţul ei, după ce l-a anunţat că a cumpărat un animal de companie pentru fiul lor de 3 ani. Galeria Foto.Kayla Eby i-a scris pe Facebook bărbatului ei că a adoptat un câine pentru a întregi familia lor. Omul a fost bucuros, mai ales că-şi dorea şi el aşa ceva. I-a cerut soţiei o poză, pentru a se lăuda şi colegilor de serviciu cu noul membru al casei. Femeia i-a trimis fotografia dorită, numai că soţul a încremenit. Animalul care stătea pe canapea, lângă fiul lor, nu era un câine, ci un coiot, adică un lup de preerie.

"Ai înnebunit? Acela nu e un câine, e un coiot. Nu poţi face diferenţa între ei? Vrei să ajung acasă şi să-mi găsesc familia mâncată de un coiot? Încearcă să-l dai imediat afară din casă!", i-a scris omul nevestei lui.

Femeia părea să nu înţeleagă ce spune partenerul ei. "E un animal sălbatic, vă poate ataca şi mânca. Scoate-l din casă", a insistat bărbatul.  Apoi, soţia s-a decis să-i spună adevărul: "Stai liniştit, nu e niciun coiot. Am glumit, am făcut totul în Photoshop. Nu am luat niciun animal. Am vrut să văd dacă observi diferenţa între un câine şi un coiot". În sfârşit, bărbatul a putut răsufla liniştit.

Ce poză i-a trimis femeia bărbatului, în Galeria Foto.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Mihai
14 Nov 20:33
Super stire
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?