Adolescenta care a făcut 50 de operaţii estetice ca să arate ca Angelina Jolie. Rezultatul e teribil

Sahar Tabar a vrut să semene cu Angelina Jolie
Sahar Tabar a vrut să semene cu Angelina Jolie
Sahar Tabar a vrut să semene cu Angelina Jolie Sahar Tabar a vrut să semene cu Angelina Jolie Sahar Tabar a vrut să semene cu Angelina Jolie Sahar Tabar a vrut să semene cu Angelina Jolie Sahar Tabar a vrut să semene cu Angelina Jolie Sahar Tabar a vrut să semene cu Angelina Jolie Sahar Tabar a vrut să semene cu Angelina Jolie Sahar Tabar a vrut să semene cu Angelina Jolie Sahar Tabar a vrut să semene cu Angelina Jolie Sahar Tabar a vrut să semene cu Angelina Jolie Sahar Tabar a vrut să semene cu Angelina Jolie

Actorii de la Hollywood sunt admiraţi de un număr impresionant de adolescenţi. Unii tineri sunt capabili de gesturi extreme pentru a demonstra admiraţia pe care o poartă vedetelor, iar decizia unei fete iraniene, Sahar Tabar, de a se transforma în Angelina Jolie i-a şocat pe cei dragi, dar şi pe internauţi. Tânără a suportat un număr impresionant de intervenţii chirurgicale şi a pierdut în greutate peste 10 kilograme pentru a arăta precium idolul său feminin, dar rezultatul final este unul care trimite fiori reci pe şira spinării celor care o privesc.O tânără iraniană a "impresionat" un număr considerabil de internauţi după ce a încărcat pe pagina personală de Instagram fotografii care urmăresc transformarea ei dintr-o simplă fată în actriţa preferată, Angelina Jolie. Cândva ea a arătat ca o femeie normală, dar obsesia pentru Angelina a determinant-o să ia o decizie radicală.

Sahar Tabar trecut prin diverse operaţii chirurgicale precum rinoplastii şi reconstrucţie facială şi a ţinut o dietă draconică pentru a atinge greutatea de 40 de kilograme. Tânăra susţine că suferit peste 50 de operaţii. Internauţii nu au fost impresionaţi de eforturile tinerei şi i-au spus că nu arată nici pe departe precum Angelina Jolie, ci mai degrabă precum un personaj din filmele de groază regizate de Tim Burton.

"Arăţi ca un zombie, parcă eşti mireasa moartă din filmul lui Tim Burton" , "pari să fii o persoană moartă" sau "Spune-mi, te rog, că ăsta este un costum de Halloween" au fost doar câteva dintre comentariile primite de tânără, scrie click.ro. VEZI GALERIA FOTO aici!

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?