Școlile ar putea rămâne închise miercuri și joi în București. Lista județelor unde nu se țin cursuri

 

ŞCOLI ÎNCHISE. Unele școli rămân închise și miercuri, din cauza gerului și-a ninsorii, în două județe. În celelalte zone vizate de cod portocaliu sau galben de viscol și ger, cursurile se suspendă doar marți. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, ia în calcul posibilitatea ca școlile să rămână închise și miercuri, și joi, dacă atenționarea meteo de vreme rea se va prelungi. ŞCOLI ÎNCHISE. Școlile vor fi închise atât marți, 27 februarie, cât și miercuri, 28 februarie, în județele Brăila și Olt.

Școli închise în sudul țării

De asemenea, marți, 27 februarie, cursurile sunt suspendate în toate unitățile de învățământ preuniversitar din județele Dolj, Constanța, Giurgiu (cu excepția grădinițelor cu program prelungit din municipiul Giurgiu), Ilfov și Teleorman, dar și în București

Autostrada Soarelui, închisă între Constanţa şi Cernavodă. Este viscol infernal! (VIDEO)

Tot marți, 27 februarie, nu se va organiza activitate didactică în 17 școli din mediul rural din județul Mehedinți și în 14 unități școlare din județul Călărași.

Ninsori și viscol în jumătatea de sud, ger puternic în toată țara. Harta completă a codurilor

ŞCOLI ÎNCHISE. MEN reaminteşte că, în situaţii deosebite, bine fundamentate, în funcţie de condiţiile climatice şi de specificul zonei şi al şcolii, inspectoratele şcolare judeţene şi/sau Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti pot aproba, la cererea conducerii unităţilor de învăţământ, modificări ale structurii anului şcolar.

ŞCOLI ÎNCHISE. Acestea se pot aproba numai în măsura în care se asigură parcurgerea integrală a programelor şcolare. În cazurile de faţă, orele de curs vor fi recuperate conform calendarului stabilit de fiecare unitate de învăţământ, cu aprobarea inspectoratelor şcolare judeţene, respectiv ISMB.

Mai multe drumuri au fost închise din cauza viscolului UPDATE (VIDEO)

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?