Trucaj hilar în ministerul condus de Rovana Plumb, secretar de stat "pus în poză" cu Photoshop

 

Trucaj hilar în Ministerul Fondurilor Europene, condus de Rovana Plumb. Mihaela Toader, secretar de stat, apare într-o fotografie în care, de fapt, nu era, fiind adăugată cu un program de editare, potrivit unei analize playtech.ro. Suspiciunea de trucaj este cu atât mai plauzibilă cu cât, în momentul în care subiectul a ajuns în presă, postarea a fost pur şi simplu ştearsă de pe pagina de facebook a ministerului. Potrivit informaţilor apărute în postarea din 20 martie, pe pagina de facebook a minsterului condus de Rovana Plumb, secretarul de stat Mihaela Toader a participat la o întâlnire a Comitetului de Monitorizare pentru Programul Operațional Asistență Tehnică.

Singura fotografie în care apare secretarul de stat este, potrivit analizei Playtech.ro, un trucaj, în sensul că persoana respectivă a fost adăugată în fotografie. Citiţi AICI analiza tehnică, punct cu punct, a erorilor de editare care arată că e vorba de o fotografie modificată. 

Interesant este şi faptul că postarea a fost şteară de pe pagina de facebook a ministerului condus de Rovana Plumb.  

sursă foto: Playtech.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Dureros
24 Mar 11:50
... ca romanii sint considerati acerebrali de ceata de babuini care ii calareste de 30 de ani !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?