Coronavirus - România: 3183 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Atac la Kabul. Peste 20 de morți

Friday, 06 March 2020, 13:36 Sursă: Realitatea.net

"27 de trupuri neînsufleţite şi 29 de răniţi transportaţi de ambulanţe până acum", a declarat purtătorul de cuvânt al ministerului, Wahidullah Mayar, adăugând că numărul victimelor ar putea creşte", într-un text postat de Agerpres.

Un bărbat înarmat a atacat participanţii la reuniunea politică ce avea loc la Kabul, la care erau prezenţi importanţi oameni politici afgani, printre care Abdullah Abdullah, care a scăpat fără a fi rănit din atac. Talibanii au negat orice implicare în acest atac comis împotriva unei ceremonii de comemorare a lui Abdul Ali Mazari, politician din minoritatea hazara, ai cărei membri sunt majoritatea şiiţi, într-un Afganistan preponderent sunit.

Acest incident survine la mai puţin de o săptămână de la semnarea unui acord, sâmbăta trecută, la Doha, între SUA şi talibani, care deschide calea pentru o retragere completă a trupelor străine din Afganistan în 14 luni, în schimbul unor garanţii din partea insurgenţilor. 

 

Update :
23 dead and 30 wounded brought to Jinnah Hospital in #Kabul. Hospital staff confirmed death of 23 in the attack so far, fear rise in death toll. https://t.co/mFxbO7hCeS

— Farzana Shah (@Jana_Shah) March 6, 2020

Citeste totul despre:


Alte articole din: Ultimele Stiri
Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri