Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cazul Croitoru. FRJudo sesizează Consiliul Superior al Magistraturii în speța judecătoarei Balc Mia Irina

Monday, 27 July 2020, 19:48 Sursă: Realitatea.net

În argumentele prezentate de Federație, prin care solicită sancționarea acesteia, se arată că au fost respinse, "fără motive sau explicații logice", toate solicitările de administrare a probelor prezentate de către martori sau avocatul apărării. 

De asemenea, mai arată Federația Română de Judo, nu s-au luat în considerare argumentele prezentate de către apărătorul acesteia în ceea ce privește Raportul de Expertiză Financiară și Contabilă. 

În ciuda faptului că, pe durata procesului, nu au fost nici invocate și nici administrate probe în dovedirea existenței unui prejudiciu moral sau de imagine, aceasta a dispus plata sumei de 100.000 Euro, despăgubiri morale.

Regăsiți, AICI, documentul pe care FRJudo l-a înaintat CSM.

Antrenorul de judo Adrian Croitoru, despăgubiri uriașe în instanţă. Cum a reușit să dea o "lovitură" de 100.000 de euro 

Antrenorul de judo Adrian Croitoru a câștigat daune morale în valoare de 100.000 de euro pentru că a fost concediat de către Federația Română de Judo (FRJ) din funcția de antrenor al Lotului Olimpic Masculin de Seniori. Judecătoarea Mia Irina Balc, de la Tribunalul Brașov (Secția I Civilă), i-a acordat antrenorului nu doar uriașele daune morale, ci și despăgubiri constând în drepturi salariale, diurne și indemnizații de concediu.


Vezi mai multe


Alte articole din: SPORT
Alte articole din: SPORT