Coronavirus - România: 449349 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dorel Vișan: "De 25 de ani încoace, guvernarea se face ca să se organizeze afacerile"

Wednesday, 30 July 2014, 23:10 Sursă: REALITATEA.NET

Dorel Vişan crede că România are nevoie de un preşedinte care să schimbe ţara.

"Suntem în pragul alegerii președintelui României. Foarte mulți așteaptă să cadă vechiul președinte, dar este o vorbă: Când cade regele, cade toată țara! Noi mulți spunem să cadă președintele, așa am spus și la celălalt președinte.
Avem nevoie acum de un președinte care să schimbe România, schimbându-se pe sine! Dacă noi nu găsim un președinte care să se schimbe pe sine, așa vom merge mai departe, dar eu cred că vom găsi. (...) Ne-am făcut legile noastre pe care le încălcăm. Morala ca institituție, ca știință este o vorbă goală, este o deșertăciune, dacă nu se mulează un stat pe politic, pe legislație și pe justiție. (...) De 25 de ani încoace, Guvernarea nu se face pentru ca să se organizeze țara, ci că să organizeze afacerea și răzbunarea pe cei care au fost înainte lor. Suntem un neam foarte ciudat. Se vorbește despre o criză politică, dar nu e adevărat. România nu este în criză politică ci are o tradiție în politică", a spus actorul Dorel Vișan. 

Cum s-a schimbat România în ultimii 25 de ani?

Marele actor crede că marea problemă a României, în acest moment, este lipsa de moralitate și cultură.

"Noi cântăm în fiecare zi "Deșteaptă-te, Române!" și nu ne deșteptăm, este un blestem. Am ajuns să fim în lume mai mult de jumătate decât suntem acum în țară. Noi nu am știut să ne păstrăm această binecuvântare. La această oră într-o lume pe care noi o numim civilizată, dreaptă și liberă eu găsesc mai multe posibilități de distrugere decât de zidire. La această oră, marele necaz al României este lipsa de moralitate și cultură.", a spus Dorel Vișan.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri