Articolele din categoria PROGNOZA:

Ultimele două luni de vară, EXTREM de călduroase. Cum va fi vremea în septembrie. Prognoza pe 3 luni
Ultimele două luni de vară, EXTREM de călduroase. Cum va fi vremea în septembrie. Prognoza pe 3 luni
Ultimele două luni de vară se anunță extrem de călduroase și cu precipitații deficitare în majoritatea zonelor țării, în timp ce, pentru luna septembrie, valorile termice vor continua să fie mai ridicate decât norma climatologică, se arată în prognoza de specialitate, valabilă pentru intervalul iulie - septembrie 2017, publicată de Administrația Națională de Meteorologie.
Aceşti doi fraţi au o viaţă normală pe timpul zilei. Când apune soarele, ei se transformă. E uimitor
Anunţ de ultimă oră de la meteo: Cum va fi vremea în următoarele trei zile
Miercuri, vremea va fi mult mai caldă decât în mod obişnuit la sfârşitul lunii mai, astfel că temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în vest şi în sud-vest. Începând din orele după-amiezii, în nordul, centrul şi estul ţării gradul de instabilitate atmosferică va fi în creştere şi vor fi înnorări temporar accentuate, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi local averse.
Anunţ de la meteo: VREME rece, cu ploi în aversă şi vânt puternic. Prognoza meteo pentru 3 zile
Anunţ de la meteo: VREME rece, cu ploi în aversă şi vânt puternic. Prognoza meteo pentru 3 zile
Vremea va fi în general instabilă şi se va răci în majoritatea zonelor, astfel încât valorile termice se vor situa chiar puţin sub cele normale pentru această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15 şi 22 de grade. Vor fi averse şi descărcări electrice în sudul, centrul şi estul ţării şi pe arii mai restrânse în rest. Local, mai ales în zonele de deal şi de munte, cantităţile de apă vor depăşi 15...20 l/mp. Vor fi condiţii de grindină. În zona montană înaltă, pot fi precipitaţii mixte. Vântul va avea intensificări la munte şi izolat în restul teritoriului.
Veşti proaste de la meteo: Cum va fi vremea în weekend
Veşti proaste de la meteo: Cum va fi vremea în weekend
Sâmbătă, vremea va fi uşor instabilă, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. Cerul va fi temporar noros şi local, după-amiaza şi seara, vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului în regiunile nord-vestice, centrale şi montane. Ploi vor mai fi pe arii restrânse, cu precădere în prima parte a zilei şi în vestul şi sudul ţării. Izolat, vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 şi 26 de grade, uşor mai scăzute pe litoral.