Coronavirus - România: 191102 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Vremea se schimbă radical. Când vom scăpa de ploi

Tuesday, 04 July 2017, 08:48 Sursă: REALITATEA.NET

VREMEA MARȚI

Astăzi, vremea se va ameliora sub aspectul ploilor, iar valorile termice diurne vor marca o creștere ușoară în cea mai mare parte a țării.

Temperaturile maxime se vor încadra între 22-23 de grade în depresiuni si în nordul Moldovei și 30 de grade in sudul Olteniei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare pe parcursul zilei în sudul, în sud-estul țării și în zonele de munte unde, pe arii restrânse, va mai ploua, în general slab cantitativ. Vântul va mai avea unele intensificări în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei și la munte.

În București, vremea se va încălzi și se va ameliora sub aspectul ploilor. În cursul zilei vor mai fi condiții ca trecător să plouă slab. 15-16 grade dimineaţa si 27...28 de grade la amiaza.

VREMEA MIERCURI

Miercuri, vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească ușor în cea mai mare parte a țării, astfel că valorile termice se vor situa în jurul celor climatologic specifice acestei perioade.

Temperaturile maxime trec de 25 de grade in aproape toată ţara până la 31 de grade la Timisoara si Drobeta. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi pe arii restrânse averse însoțite de descărcări electrice, după-amiaza, la munte, precum și în nord-vestul și nordul țării.

În Bucureşti va continua să se încălzească uşor. 15-16 grade in oras si spre 12 in imprejurimi, 29-30 de grade maxima termica.

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: VREMEA
Alte articole din: VREMEA