Un nou termen în dosarul Belina, la sfârșitul lunii. Cine urmează la audieri

Thursday, 23 January 2020, 22:44 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Atunci, judecătorul Bogdan Alexandru Dari a decis să amâne cauza în vederea continuării cercetării judecătoreși.

Următorul termen în dosar va fi pe 28 ianuarie 2020, atunci când a fost programată audierea mai multor paznici angajați de firma Tel Drum să păzească insula Belina.

Până acum au dat declarații mai mulți angajați din diverse instituții publice, implicați în procedura de adoptare a hotărârii de guvern prin care insula Belina și brațul Pavel, situate în albia minoră a Dunării, proprietate a statului, au trecut din administrarea Ministerului Mediului – prin Apele Române, în administrarea CJ Teleorman și apoi la celebra firmă TelDrum.

Și Adrian Gâdea, fostul șef al CJ Teleorman, a fost audiat. “Nu știu”, “Nu cunosc”, “nu am auzit”, “am citit despre asta în rechizitoriu” au fost cuvintele pe care le-a rostit acesta la termenul trecut. Gâdea a stat aproape 5 ore în fața judecătorului Bogdan Alexandru Dari de la Tribunalul București, magistratul care va soluționa dosarul Belina.

În rechizitoriul procurorilor, personajul ”cheie” este Liviu Dragnea, procurorii precizând că liderul PSD se comporta ca adevăratul posesor al insulei Belina.

„Mijloacele de probă administrate în prezentul dosar au relevat o legătură apropiată între S.C. TEL DRUM S.A. şi numitul LIVIU DRAGNEA, a cărui prezenţă în repetate rânduri, pe Insula Belina, închiriată de S.C. TEL DRUM, a fost dovedită.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-24 11:56:06
Unde e paguba ,boieri dv ?

Dle Relitatea net,de ce umblati cu minciuni”au trecut din administrarea Ministerului Mediului – prin Apele Române, în administrarea CJ Teleorman și apoi la celebra firmă TelDrum.”.Tel Drum nu poate administra o proprietate a staului,cel mult o inchiriază,contra cost ,spre exploatare cu câstig pentru socieate si in pagubă pentru SRI.Dacă o inchiria un portar de la PPE sau chiar PNL,era bine ?Unde e paguba ,bre ,codosilor ?

2020-01-24 12:34:42
Ce treabă are justiția cu modul de exploatre a verii mele ,bre ?

Judecători,cât timp veți marsa la comenzi politice ,puneți cărămidă la distrugerea tării,pentru pensii si salarii mari.Ce importanță are cine exploateaza Berlina ,e treaba justiție ca nu a dobândit-o o secție a PPE ?

Alte articole din: Ultimele Stiri