PSD, nereguli cu banii de la stat! Ciolacu: "Cine a făcut tâmpenii trebuie să răspundă"

Sunday, 26 January 2020, 19:15 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

"Am cerut şi eu parte din raport, să-mi explice. Nu am găsit cuvântul 'șifonat'. Am înţeles că raportul s-a închis. A existat o amendă. Cine a fost o să răspundă. (...) Cine a făcut tâmpenii trebuie să răspundă", a spus Ciolacu duminică, într-o conferinţă de presă la Timişoara.
Potrivit unui control al Autorității Electorale Permanente și al Curții de Conturi, PSD este campionul neregulilor la cheltuirea banilor primiți drept subvenție de la stat. Este vorba de plăți fără semnătura beneficiarului, dar și contracte care ridică mari semne de întrebare, potrivit Realitatea PLUS.

Prima problemă descoperită la social-democrați a fost aceea că nu au separați banii primiți ca subvenție de cei încasați din cotizații și donații, potrivit unei analize Europa Liberă.

Conform raportului Curții de Conturi, această amestecare a banilor „n-a permis identificarea distinctă a numerarului pe cele două surse de finanțare”, publică și privată.

Surse politice au declarat că imediat ce încasa banii din subvenție într-un cont, PSD îi muta într-un alt cont în care se aflau și sumele din cotizații. Astfel, nu se mai putea distinge dacă banii de subvenție au fost cheltuiți conform legii.

Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-26 21:20:47
Vacarii, iuropenii si multinationalele sint de vina !!!

Daca dadeau bani de pomana besedeului atunci erau furati din alta parte asa au ajuns sa fure si de la ei din pusculita. E clar cine e de vina ...

2020-01-27 08:15:31
Ce frumos imi răspunzi ,dle presedinte,vă merită partidul !

Auzi si să te crucesti:”Conform raportului Curții de Conturi, această amestecare a banilor „n-a permis identificarea distinctă a numerarului pe cele două surse de finanțare”, publică și privată”De ce nu mergeti la sursele de trimitere,ca banii curg pe princioiul vaselor comunicante.Scazi ce vine de la stat si vezi ce te intereseaza,ca am inteles ca si presedintele meu dă raport la presă ce face cu banii primiti de la stat,drept salariu .

Alte articole din: Ultimele Stiri