Coronavirus - România: 32535 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Primele măsuri în cazul ursului lăsat în agonie. Prefectul de Harghita, demis de ministrul Marcel Vela

Sunday, 17 November 2019, 15:26 Sursă: Realitatea.NET

"Având în vedere modul în care autoritățile județene au gestionat situația ursului lovit seara trecută de o mașină, între localitățile Praid și Sovata, astăzi a fost luată prima măsură administrativă dispusă de către ministrul Ion Marcel Vela.

Astfel, a fost începută procedura de demitere din funcție a prefectului județului Harghita pentru că, în calitatea sa de Președinte al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, nu a luat măsurile corespunzătoare pentru a gestiona eficient și operativ această problemă, deși a fost înștiințat în timp util de către ISU Harghita despre eveniment și suferințele animalului rănit.

De asemenea, vor fi efectuate verificări pentru a se stabili dacă sunt și alte persoane, manageri din structurile MAI de la nivel central, care nu au stabilit procedurile și responsabilitățile clare de intervenție, conform prevederilor legale" este mesajul postat pe mai.gov.ro.

Citește și: Ministrul Marcel Vela, anunţ exclusiv pentru realitatea.net! Ce urmează în cazul care a şocat o ţară întreagă

 

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ