Orban, supărat după inspecția pe stadioanele de EURO 2020: "În patru ani nu s-a făcut aproape nimic"

Monday, 18 November 2019, 17:39 Sursă: Realitatea Plus

Premierul Ludovic Orban a făcut inspecție pe stadioanele din Capitală pe care România și-a asumat că le va avea gata în vederea camionatului european de fotbal de anul viitor, EURO 2020.

Adaugă părerea ta

Pregătirile pentru Euro 2020 lasă în continuare de dorit. Deși ar fi trebuit să avem gata 4 stadioane, se lucrează la 3, dar în cel mai bun caz vom avea 2 finalizate pentru cea mai mare competiție europenă de fotbal, informează Realitatea Plus.

Luni, premierul Ludovic Orban a inspectat lucrările și s-a declarat mulțumit de efortul constructorilor, în ciuda întârzierilor birocratice de până acum.

Anul viitor, România va găzdui 4 meciuri ale Campionatului European de Fotbal. Pregătirile însă trenează. Niciunul dintre cele patru stadioane necesare antrenamentelor nu este finalizat. Iar în cel mai bun caz, doar două dintre acestea vor putea fi folosite.

"Timp de aproape 4 ani de zile nu s-a făcut nimic, deși toată lumea știa că noi avem niște angajamente luate pe care trebuie să le îndeplinim", a declarat luni premierul.

Stadionul din Ghencea este cel mai avansat, lucrările fiind finalizate în proporție de 65%. Chiar și așa, la finalul lunii mai 2020, acesta nu va putea fi folosit decât pentru antrenamente.

Stadionul de la Arcul de Triumf este cel de-al doilea pe care autoritățile speră să îl poată pune la dispoziția fotbaliștilor europeni anul viitor, deși lucrările nu sunt nici la 30% în acest moment.

Comentarii Existente
2019-11-18 18:13:53
Adriana

Să o votăm pe dna Viorica Dancila Este Viitorul nostru

2019-11-18 19:00:01
Romeo

Sa o votam!Si sa-i dea D-zeu viata lunga,ca morcovul in ciorba!

2019-11-18 19:29:18
Vlad

Lasa ca acum suntem salvati. Noroc cu tine Orbane, altfel mergeam cu carutele si acum....

Alte articole din: SPORT