Coronavirus - România: 695153 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Amendă de 10.000 de lei în orașul Gheorghieni pentru continuarea campaniei electorale

Sunday, 06 December 2020, 17:26 Sursă: agerpres

Autor: Iulian Budusan

„Până la acest moment, au fost înregistrate 4 sesizări cu privire la încălcarea legislaţiei electorale, toate acestea referindu-se la posibile fapte de natură contravenţională, săvârşite prin continuarea propagandei electorale. Primul asemenea caz a fost sesizat pe raza municipiului Gheorgheni, iar în urma verificărilor efectuate poliţiştii au constatat că acesta se confirmă, situaţie în care a fost aplicată o sancţiune contravenţională în cuantum de 10.000 de lei. În celelalte 3 cazuri, unul la Vlăhiţa şi două la Odorheiu Secuiesc, imediat după momentul sesizării, poliţiştii au demarat activităţi specifice în vederea soluţionării, acestea fiind în curs de verificare, în mod prioritar”, se arată într-un comunicat al IPJ Harghita.

Sursa citată a mai precizat că a fost înregistrat şi un caz medical la o secţie de votare, un votant de 69 de ani având nevoie de îngrijiri medicale, în municipiul Odorheiu Secuiesc.

„Structurile Ministerului Afacerilor Interne rămân în continuare la datorie, pentru a asigura buna desfăşurare a procesului electoral şi respectarea legislaţiei, în toate domeniile”, se arată în comunicatul citat. 

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ