Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Drama neştiută a soţiei lui Petre Roman. Plânge de fiecare dată când îşi aminteşte

Sunday, 28 September 2014, 13:12 Sursă: REALITATEA.NET

Pe vremea când era adolescentă, Silvia a trecut printr-o suferinţă cumplită. Fratele ei mijlociu a decedat la vârsta de 13 ani, lăsând în urma o durere de nedescris. Şi acum, la ani buni de la aces întâmplate, soţia lui Petre Roman are lacrimi în ochi de câte ori vorbeşte despre asta.

"La vârsta de 13 ani şi jumătate s-a stins din viaţă fratele meu mijlociu. A fost un moment foarte tragic. O să plâng toată emisiunea dacă încep să povestesc. Eram în examenele de bacalaureat când s-a întâmplat. Fratele meu a făcut un gest necugetat care ne-a cutremurat pe toţi. A fost o durere atât de mare încât nu am putut trece peste ea. Eu am încercat să mă adun şi să fiu alături de mama, care a avut un şoc foarte puternic. O lună de zile a fost supusă unui tratament şi mergeam la ea la spital şi nu o mai recunoşteam. Tatăl meu era în Germania când s-a întâmplat. Nicuşor a lăsat un gol. În orice discuţie o am cu ea vorbeşte despre el. Mă doare pentru când spune că îi e dor de el. I-am spus că o să vină un moment când ne vom despărţi şi că, pentru moment, trebuie să se bucure de nepoţelul ei", a povestit Silvia Chifiriuc la emisiunea "Dincolo de aparenţe", scrie click.ro.

Petre Roman (68 de ani) şi Silvia Chifiriuc (42 de ani) s-au căsătorit în data de 6 iunie 2009, după o poveste de dragoste care dura de câteva luni. Cei doi au un băiat pe nume Petrus.
Vezi mai multe


Alte articole din: MONDEN
Alte articole din: MONDEN